Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


azahriah
1.5/5

Hát ​ez sajnos nem azt nyújtotta, mint amit én szerettem volna tőle. Az első két kötetet nagyon élveztem; nem voltak kiemelkedőek a műfajban vagy kedvencek, de kellemes, aranyos karácsonyi hangulattal láttak el, és pont annyi szerelmi drámázás volt bennük, amit még el tudok viselni. Ebben a könyvben viszont kifejezetten idegesített, hogy az első 70% szomorkás vívódás, ezzel szemeben a vége pedig túlságosan csöpögős lett számomra. Dasht eddig kedveltem, de egy könyv elég volt ahhoz, hogy véglegesen megutáljam. Nem tudom, hogy terveznek-e folytatást kiadni, de azt hiszem, hogy az én kalandom a párral most itt véget ért.


Leodóra
4.0/5

Hűha, ​erről érdekes lesz írni. Azt hiszem, sokat elmond az elvárásaimról az a puszta tény, hogy ez volt a legelső könyv, amit idegen nyelven olvastam ki (hiszen még nincs lefordítva). Rettenetesen kíváncsi voltam rá – és persze féltem, hogy nem birkózom meg vele.

Nem az volt, amire vártam; egyszerre több és kevesebb annál. Utóbbit betudom egyelőre annak, hogy nem minden szót értettem meg, és nem voltak olyan príma szóhasználatok, mint a magyar (vagy előző angol?) kötetekben.
Viszont sok mindent nagyon imádtam: az új szereplőket, a vívódást a tervekről és távolságról, a kalandokat, amiket a pár átélt külön-külön és együtt is, és hogy nem egy szokványos “iskolába mentek, majd délután beszélgettek” és/vagy “boldogból boldogok lettek” történetet kaptam. Még az is tetszett, hogy az egész nem volt teletolva londoni látványosságokkal, hanem tényleg a főszereplőkre koncentrált. Arról nem is beszélve, ahogy új és régi szereplők kísérték a történetet – Mrs. Basil E., Bumi és Sofia felbukkanása, az igazán dashesen remek nagymama (apropó, itt nagyon bírtam a történetet Dash apjáról!) és a páros frissen szerzett brit barátai.
Összességében tetszett; ez volt az a könyv, ami (még ha a naptárra nézve utólag is) meghozta az ünnepi hangulatomat. Ráadásul idejét sem tudom, mikor hozta meg utoljára bármi is a kedvemet a teázáshoz.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók