Ajax-loader

James ​Patterson – Andrew Gross: Bíró és esküdt
A Szövetségi Nyomozóiroda különleges ügynöke, Nick Pellisante három évig azon munkálkodott, hogy letartóztassa az egyik legnagyobb bűnszervezet rettegett vezetőjét, Dominic Cavellót. Egyetlen cél lebegett csak a szeme előtt, hogy bíróság elé állítsa és rács mögé juttassa a hidegvérű gyilkost. Csakhogy amint a bíróságon megkezdődik az esküdtek kiválasztása, a maffiavezér világossá teszi, neki egészen más tervei vannak, és ezek között nem szerepel, hogy a börtönben raboskodva végigvárja az ítélethozatalt.

Tamara McKinley: Fekete Harlekin
Az ausztráliai Bellbird-birtok tulajdonosa, Miriam Strong hetvenötödik születésnapját készül megünnepelni a családtagok társaságában. A jubileumi összejövetelt azonban beárnyékolja az a nyomasztó felfedezés, hogy az idős asszony nyilvánvaló bizonyítékra bukkan évtizedekkel korábban eltulajdonított örökségével kapcsolatban. Miriam Strong tudja, hogy ismét szembe kell néznie egy letűnt kor fájdalmas emlékeivel.

Greg Iles: A bűn arca
Az egyesült államokbeli Louisianában egy pénzsóvár ügyvéd és lelkiismeretlen tudós társa sajátos megoldást kínál azoknak a válni akaró milliomosoknak, akik szeretnék elkerülni a hosszúra nyúlt jogi procedúrát. Az ördögi tudós által kifejlesztett gyilkos módszer következményeire nem figyelnek fel a hatóságok. Az elkövetők azonban nem számolnak a Szövetségi Nyomozóiroda különleges ügynökével, Alex Morse-szal, aki a nyomukba ered.

Chetan Bhagat: Egy éjszaka a vevőszolgálaton
Míg mások az igazak álmát alusszák, Shyam és barátai telefonos vevőszolgálaton dolgoznak éjszakai műszakban az indiai Delhiben. Miközben a több ezer kilométer távolságból befutó kérdésekre igyekeznek választ adni, a saját problémáikra is megoldást kell találniuk. Az elbűvölő romantikus komédia főszereplőinek életét egy különös telefonhívás változtatja meg – mindörökre.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók