Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Gyöngyi0309
4.5/5

Régen ​elég sok könyvét olvastam az írónőnek, úgyhogy nagyjából tudtam mire számíthatok. Pont emiatt már az elején kitaláltam a csavart, de ettől függetlenül is izgalmas olvasmány volt. Martina Cole a londoni maffiavilág szakértője, néha el is gondolkodtam, hogy nem bennfentes-e annyira hihetően szemlélteti a szennyes dolgokat,
A történetei középpontjában mindig egy kétes család áll, akik a csúcsragadozók kategóriájába tartoznak. Legtöbbször azt is elmeséli, hogyan jutottak oda, a drog és a prostituáltak világa mindig hozzátartozik.Ebben a történetben nem meséli el Learly felemelkedését, csak rövid utalások vannak az odáig vezető útra. Inkább ez a hanyatlás története. Erőszakban most sincs hiány, ahogy erős karakterekben sem, a nők szokás szerint keményvonalasok, a férfiak pedig kegyetlenek. Ez a világ a gyerekeket sem kíméli, ahogy halad a történet egyre több élet esik darabjaira.
Olvasmányos a stílus, remek ponyva, szörnyű történettel.


mokus33
3.5/5

A ​könyv első harmadában szinte csak egy helyben topogott a cselekmény, már kezdtem unni, hogy ugyanazokat a gondolatokat, ugyanazokat a mozzanatokat ismétli az írónő. Utána felpörgött a történet, fokozódott az izgalom, de ezzel együtt olyan erőszakos elemek is előtérbe kerültek, amik engem nagyon elborzasztottak. Ez a harmadik könyvem az írónőtől, de ekkora agresszivitásra nem emlékszem az előző kötetekben. Lehangoló, hogy valóban élnek úgy emberek, ahogy a könyvben szereplő alvilági vagy éppen utcai figurák, és miközben tudom, hogy sajnos ez maga az élet, de közben nem szívesen olvasok róla. Összességében izgalmas és olvasmányos volt ez a könyv, de mégsem tetszett igazán, valószínűleg azért, mert a szereplők szinte egytől egyig taszítottak.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók