Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hmmm…
Napok ​óta gondolkodom, hogy mit is írjak róla.
Először is köszönöm @Klitty-nek a lehetőséget!
Másodszor értékeljünk:
pozitív:
+ tetszett a filmes körítés
+ tetszett Carrie
+ tetszett, hogy belecsapott a lecsóba már az elején, de utána annyira húzta, nyújtotta…
+ tetszett, amikor kissé pörgött, de…
Sok volt ez az összeesküvés elméletes CIA meg Lentiek meg KGB dolog. Nem tűnt meggyőzőnek, nem hittem el egy percre se, hogy ez valós lehet.
- túl sok volt, hogy mindenkinek ismertem a gondolatait. Izgalmas lett volna, ha nem tudom, bízhatok-e Carrie-ben vagy sem pl.
- nem tűntek hitelesnek a szereplők, valahogy kidolgozatlannak találtam őket és emiatt nem is tudtam velük azonosulni.
Nem kedveltem meg, nehezen haladtam vele, nem lettem Jeff Abbott rajongó…
(csak nekem tűntek fel a HP-s nevek?)


anglee
4.5/5

Hát ​ez baromira bejött.
Kapkodtam a fejem ide-oda, pörgött az egész mint állat.
Teljesen érthető volt, az elejétől fogva levágtam, hogy ki a hunyó, ki az akiben meg lehet bízni, és Evan nagyon jól beilleszkedett a titokban élők társadalmába. Carrie-n először meglepődtem, de aztán értelmet nyertek a fura dolgok.
Kettő dolog zavart egyedül a könyvben, ami miatt nem kapott 5 csillagot:
Az, hogy amikor az elején hazamegy, rögtön, a halott anyjára talál rá, és esélyt sem ad, hogy reménykedhessek benne, hogy talán még él. Nem. Ő rögtön lelőtte a poént.
Szerencsére, ezt többször nem játszotta el.
A másik gondom pedig két névvel volt: Granger és Pettigrew. Valahogy bezavartak a Harry Potteres nevek, akkor is, ha csak említést tettek róluk a könyvben, és nem voltak ténylegesen szereplők.
Ezt a két kis hibát leszámítva, letehetetlennek bizonyult.


Nem ​rossz, nem rossz! Mr. Abbott kap még esélyt nálam. Remélem, akkor már sikerül hitelesebbé tennie a szereplőit. Jason Bourne-höz hasonlítani Evan-t a főszereplőt, olyan, mint a magyar focit a spanyolhoz mérni. (Mindkettőhöz használnak labdát.) Azért filmet, nem forgatnék belőle, max egy minisorozatot.


Morn
2.0/5

Valahogy ​végigszenvedtem. Bár ne tettem volna…


Dettuskaa
5.0/5

Én ​nagyon szerettem ezt a könyvet! Pörgős, egy mondatnyi időnk sincs unatkozni rajta. Szerettem a karaktereket is és azt, ahogyan összefüggésben vannak. Imádtam Evan nyomozgatásait és azt, ahogyan reagál a szituációkra. Carrie karakterét is megkedveltem, igazi belevaló kiscsaj. Szóval nekem nagyon bejött! :)


Nos ​a Pánik esetében pánikról szó sem lehet!
Van körülbelül tíz szereplője a történetnek, akik elég sokszor és hosszan beszélnek. Néhányuk meghal, értelemszerűen, a maradék nem. Műfajában olyan, mintha a Romána sorozat 187. részét olvasná az ember a változás legcsekélyebb esélye nélkül.
Az első találkozásom volt Jeff Abbottal.
És jó időre az utolsó.


diamondfox
2.0/5

Amennyire ​el vannak ájulva tőle a fülszövegben, annyira semmitérő ez a könyv. De tényleg, több, mint két hetembe telt elolvasni! Szégyen. (shameshameshame)

Kár pedig a végére egész érdekes kis történet kerekedett ki belőle, úgy az első 200 oldalt összesűrítenénk egyetlen fejezetbe én már boldog lennék – és nézve a molyos értékeléseket a többiek is. Könyvtári könyv, eléggé ropogtatott a gerince, azt hittem azért, mert olyan sokan olvasták, ebből gondoltam, hogy jó. De ez nagyon gyenge volt.

Mondhatnám, hogy a KGB-s sztorik a CIA-val megfűszerezve idejét múltak, de ez nem lenne igaz. Mert lehet ezekből a rendszerváltás előtti kémdolgokból jókat is kihozni. Ez is egy jó ötlet volt, kár, hogy olyan rossz körettel tálalva, hogy legszívesebben a felénél dobtam volna.


Thorpapa
1.0/5

ócska ​efbíáj szijájés borzalom:S


Ellike
2.0/5

Számomra ​csalódás ez a könyv, már nagyon vártam, hogy a végére érjek..


petronella10
3.5/5

Lehet, ​hogy nem kellett volna 3 krimit egyszerre kihoznom a könyvtárból? Ezt olvastam legutoljára, és valahogy nem nyert meg, nem lett kedvenc. Már régóta kíváncsi voltam, hogy mit tud Jeff Abott, de ezzel a könyvvel nem nyűgözött le.
Izgalmas volt az alapsztori, és tetszett, hogy azonnal belevágott a közepébe, nem volt semmiféle kecmec. Viszont az, hogy össze-vissza keverte a szálakat az FBI, a CIA, a KGB és a Lentiek között, hát az nekem már túl sok volt. Valahogy úgy érzem most, hogy nem is igazán értem, miről szólt ez az egész. Oké, hogy Donna ellopott valamit, és ezért most mindenkit megbüntet Jargo, és titkos a lista, és nem akarja, hogy kiderüljön, na de, hogy a CIA-ban hogy vannak emberei, és hogy lehet ennyire kém-ként élni, és felnőni, és egész életében erre készülni, és egyik pillanatról a másikra új emberként új életet kezdeni…hát ez hihetetlen és érthetetlen számomra. A szereplőket sem tudtam igazán megkedvelni, mert nem tudtam, hogy kiben bízhatok, és kiben nem? Evan egyébként nagyon jól átlátta a végére a dolgokat, és úgy gondolkozott, mint egy Lenti. Az mondjuk tetszett, hogy mindig voltak újabb ötletei, hogy kijátssza az ellenséget. :D A végén is eléggé össze voltam zavarodva, persze akkor már jobban kiderült a mit-miért. Hihetetlen, hogy {{Jargo és Evan apja testvérek, és hogy honnan indultak, hol éltek, miken mentek keresztül…}}.
Nem egy egyszerű történet, az egyszer biztos, és itt aztán figyelni kell, hogy ki-mit mond, ki- hova tartozik, mert nagyon gyorsan össze lehet kuszálni a dolgokat :D
Ez most sajnos nem lett kedvenc, de azért majd még próbálkozom más könyvével is, hátha az jobban megfog. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
1.5/5

Statisztika

19.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók