Ajax-loader

Rowdy ​Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…

Értékelések
2.0/5 - 3 értékelés alapján


Karina
4.5/5

Izgalmas volt. Elején nem erre számítottam. Azt hittem, hogy egy kis nyugis könyv lesz, de nagyon tévedtem. A vége felé már nagyon idegesített, hogy ki lehetett az, de aztán kiderül – de meglepő :D – és nem számítottam rá.
Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz még itt, mert ez egy nagyon jó könyv volt! De még is szerintem voltak benne kicsit – nem tudom, hogy fogalmazzam meg – furább részek. Mint mondtam nem erre számítottam.
A szereplők nagy többségével nem volt semmi bajom, de Kelly nekem nagyon fura volt. Ne kérdezze meg senki, hogy miért, mert pontos választ nem fogok tudni adni.
Nekem nagyon tetszett ez a könyv, nem ezt vártam, hanem sokkal rosszabbat. Tényleg várom mi lesz a folytatásban :D

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/lora-leigh-buja-fiuk/en-es-a-konyv/karinaa7


Nagyon nem tetszett. Amúgy sem szeretem túlzottan az erotikus könyveket, ez meg már végképp sok volt nekem.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
2.0/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók