Ajax-loader

A ​Warcraft® világában játszódó Napkút-trilógia™ és a Legendák™ elsõ kötete után újabb izgalmas történetgyűjteményt kínálunk Neked!

Félelem
Rihard Knaak és Kim Jae-Hwan (Warcraft: Napkút-trilógia™) közös munkája Magashegy Trag, az élőholtként újjászületett hősies tauren mondájának újabb része. Trag kétségbeesetten küzd a Lidérckirály ránehezedő akaratával, s bár váratlan találkozása Thrall-lal, az orkok felszabadítójával erőszakosan indul, mégis megvilágosodással záródik.

Harcos: megosztottan
Lieren, a Vadpöröly klán törpéi között nevelkedett emberi árva minden vágya meglelni édesszüleit. Ám mikor kiderül, hogy addig ismeretlen ikerhúgát, Loaniát, a nemes elfek nevelték fel, a testvérpár borzalmas találkozóval végződő útra indul…

Hosszú az út
Szélesszarvú Govát, az ifjú tauren sámánt veszélyes feladattal bízzák meg: kerítsen elő egy ork látnokot. Ám legnagyobb bosszúságára nem vághat neki egyedül a kalandnak: az öntelt gnóm harcos, Vasmagos Sanya is csatlakozik hozzá. A kelletlenül együttműködő kettős csak összefogással képes legyőzni a hárpiákat, egy gátlástalan gazfickót, és magát Mus királyt… már ha nem végeznek előtte egymással.

Családi értékek
Thüzesvérű Dzsaruk a draeneik lemészárlásának kelletlen résztvevője – a hadjáratban, amelynek vezetője bátyja, Dzs’argg. Dzsaruk némán figyeli a körötte zajló öldöklést, ám minden megváltozik, amikor megment egy Lína nevű draenei kislányt… Az ezt követő összecsapásban testvér fordul testvér ellen, és nem csak Lína élete, hanem Dzsaruk lelke is kockán forog benne.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók