Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Még ​ha néha kezembe akad is, azért elég ritka az olyan könyv, amin többször is hangosan felnevetek. És ez pont ilyen. Talán nem árulok el nagy titkot, ha leírom, hogy a kedvenc szereplőm Mazur nagyi. Haláli figura.
A rosszfiúk ismertek, a bűntény kiszámítható, de úgy gondolom, ezt a sorozatot nem is a kiszámíthatatlansága miatt kedveljük annyira. {{Azt viszont nem értem, Morelli és Mancuso miért unokatestvérek. Úgy értem, semmi jelentősége nem volt, lehetett volna bárki más is.}}
Stephanie még mindig szerethetően szerencsétlen, de néha azért éreztem úgy, hogy már-már túl van erőltetve a bambasága. De azért továbbra is szeretem.


mcborzaska
4.0/5

Szerintem ​hozta az első rész színvonalát. Ez is nagyon jó vicces, kis könnyed olvasmány volt. Morellit kezdem megkedvelni,lehet a végére egészen kibékülök vele?
Viszont a csúcs Mazur nagyi! zseniális karakter :D


danlin
5.0/5

Ez ​a rész az elsőnél is jobban tetszett, talán azért mert Mazur nagyi sokkal nagyobb szerepet kapott, nemcsak nyomozott, hanem egyszerűen a ravatalozók réme lett, ahol megfordult ott biztos volt a katasztrófa. A humor is több volt benne, a fent említett idős hölgy miatt, de Morelli- Stephanie páros is szórakoztató volt. Különösen az tetszett, amikor Steph pucéran utcára dobta Morellit. Maga a bűnügy egyszerre volt bonyolult és egyszerű, rá lehetett jönni, kik a főbűnösök, de az hogy ki mikor vágta át a többieket nem volt tiszta. Steph jól teljesített, még a nagy nyomás alatt is, én biztos ideges lettem volna, ha valaki halott testrészeket küldözget fenyegetésnek és családtagjaimra támad, de Steph összeszedett volt. Nem tökéletes, de alapos munkát végzet, még renovált is egy kicsit.


PimPo
5.0/5

Szerintem ​ez is ugyanolyan jó volt mint az első rész. Bár voltak részek, ahol azt mondtam, hogy pfuj, például a levágott ujj és a..khm.. egyéb testrész, de ezek is humorosan voltak megoldva. Itt is nagyon sokat nevettem a párbeszédeken, de legfőképpen Mazur nagyin. Ő űberelhetetlen! Szerintem ne menjen koporsók közelébe.:D
Stephanie és Morelli között meg izzik a levegő. Kíváncsi leszek, mi lesz velük a következő részekben.


Reen
5.0/5

Hozta ​az első rész színvonalát, vicces volt és érdekes, könnyed, szórakoztató olvasmány. Örültem, hogy többet szerepelt benne Morelli, na és Mazur nagyi, ahol ő is benne van, azok a legjobb jelenetek. :D Stephanie pedig olyan mint eddig, eléggé előre került a kedvenc főhősnők listáján.
Imádom ezt a sorozatot!


Dorka_olvas
5.0/5

Hibátlan ​Szingli fejvadász rész :)
Különösen ajánlott Mazur nagyi és Morelli rajongóknak ;)
Aki még nem ismeri a sorozatot, kezdje az első résszel, nem fogja megbánni, ha nekiáll, ezt garantálom. Könnyed, vicces, mégis társadalomkritikus olvasmány.


voltam
4.5/5

Folytatódik ​az első kötetben megismert szereplők évődése, cívódása, incselkedése. Ezúttal természetesen egy másik bűnügy felgombolyítása a feladat. Stephanie még mindig esetlen, bár próbál profisodni, Joe pedig még mindig macsó, bár próbál lágyulni. Mazur nagyi pedig hozza a formáját, egyre hangsúlyosabb szereplő lesz belőle és ez határozottan a könyv előnyére válik.
Krimi esetében talán furcsán hangzik, de bájos történet, szerethető karakterekkel, humoros jelenetekkel fűszerezve. Kellemes kikapcsolódást jelentő, könnyed olvasmány


alaurent
4.0/5

Nem ​élveztem kevésbé, mint az előző kötetet. A főhősnő csetlése-botlása a gyilkossági ügy határmezsgyéjén elég szórakoztató és változatos ahhoz, hogy odakössön a könyvhöz. A nagyi is hozza a formáját, mindig jópofa kalandokba keveredik, és ártatlan képpel művel bolond, vagy éppen megbotránkoztató dolgokat.
A szerelmi szál bonyolódik, romantikának semmi helye, de nem ezért tetszett. Ha beleakadok még valamibe az írótól, biztosan kézbe fogom venni.


Sylvie23
5.0/5

Sokkal ​humorosabb volt az első résznél, amitől csak még jobban megszerettem ezt a sorozatot. A szereplők, Stephanie, Mazur nagyi és Morelli folyamatosan a szívemhez nőnek, szóval most tényleg sajnálnom, hogy csak egy négy részes könyv sorozattal van dolgom. Arról már nem is beszélve, hogy tuti nehéz lesz elengednem őket. :( Az első könyvből készült filmet imádtam, kár, hogy nem lett annak is több része. :)


Nixike
3.0/5

Jobban ​tetszett, mint az első rész, kevésbé volt unalmas és vontatott. Sokkal több humorral volt fűszerezve (Mazur nagyi), mint az első kötet, és ettől picit jobban is olvastatta magát a könyv. A történet viszont megint nem fogott meg, nem volt izgalmas, és még mindig túl kiszámítható. A karaktereket viszont kicsit jobban meg lehet szeretni mint az első részben, különösen a minden lében kanál nagymamát.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók