Ajax-loader

Kindle ​County, ahol szinte folyton szürke az ég s csak ritkán derül fény az igazságra, a kortárs amerikai regényirodalom egyik leghíresebb és legelbűvölőbb helyszíne. Scott Turow a Beismerő vallomás című regényében ide vezeti olvasóját egy lenyűgöző alakokkal benépesített és izgalmas, fordulatokban gazdag történet segítségével.
Mack Malloyt, az ötvenes éveiben járó volt rendőrt, egykori nagyivót, aki Kindle County egyik legmenőbb jogi irodájának, a Gage & Griswellnek dolgozik, kényes feladattal bízza meg a Felügyelőbizottság. Arról van szó, hogy Bert Kamin, a Gage & Griswell tehetséges, ám szeszélyes, kitűnő kombinatív képességekkel megáldott sztárügyvédje hetek óta nem kerül elő. Miként az az 5,6 millió sem abból a pénzalapból, melyet a Gage & Griswell legnagyobb ügyfele, a TransNational Airlines számára hozott létre egy légi katasztrófa miatti perben. A Bizottságnak szüksége van Mackre, hogy mielőbb megtalálják Bertet és a pénzt…
Mack szeretetre méltó és állhatatlan mesterdetektív, ugyanakkor fáradhatatlan idegenvezető ebben a fenyegetésekkel teli, mégis lenyűgöző világban. Mack Scott Turow talán legjobban megformált regényalakja.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók