Ajax-loader

Úgy ​tűnik, a félelem társadalmunk ragályos betegsége. Valamilyen formában minden ember életének részét képezi. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink: mindannyian félünk. Félünk a kezdetektől és a befejezéstől. Félünk a változástól és a megrekedéstől. Félünk a sikertől és a kudarctól, az élettől és a haláltól.
Susan Jeffers könyvét olvasva, felfedezhetjük azokat a korlátokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével felismerhetjük a félelmeink okozta “megrekedéssel” kapcsolatos kifogásainkat, és szert tehetünk azokra a módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Hiszen a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk!
Tanuljuk meg:
- hogy valójában nem hibázhatunk, és nem dönthetünk rosszul;
- elengedni a negatív programozást;
- megnövelni önbecsülésünk szintjét;
- minél jobban érvényesíteni a saját érdekeinket;
- több örömöt átélni;
- és valóra váltani az álmainkat.

Programozzuk át az elménket! Gondolataink megváltoztatásával többé nem a siker útjában álló akadályként fogjuk felfogni a félelmet, hanem képesek leszünk egy élethelyzetként tekinteni rá. A fájdalom, a tehetetlenség és a depresszió állapotából átkerülhetünk a hatalom, a lelkesedés és a szeretet állapotába. A trükk abban áll, hogy átérezzük a félelmet, és erővé alakítjuk!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

20.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók