Ajax-loader

“Fordítsd ​idődet önmagad jobbítására mások írásai által, hogy könnyűszerrel hozzájuss ahhoz, amiért mások keményen megdolgoztak” (Szókratész)

“Műveim címével tisztelegni kívánok Napoleon Hill örökzöld sikerkönyve, a Think and Grow (Gondolkozz, gazdagodj!) előtt, mert ez a gondolatébresztő kötet milliók életét gazdagította, köztük az enyémet is.
Hill könyve kifejti, miként gyarapodhat anyagilag az átlagember, ha legkiválóbb amerikai nagyiparosok – például Andrew Carnegie, John D. Rockefeller vagy Henry Ford – vagyonteremtő elveit követi.
Az Olvass és gazdagodj! azt magyarázza el, miként teheti lehetővé az olvasásban rejlő erő, hogy a szó legteljesebb értelmében gazdagodjunk. Nemcsak anyagilag, hanem szeretetben, boldogságban, családi örömökben, egészségben, önmegvalósításban, Istenhez fűződő kapcsolatunkban, egyszóval az élet minden vonatkozásában.
Az olvasás minden más tevékenységnél inkább képes felszabadítani azt, ami bennünk lakozik, vagyis “természetünk jobbik angyalait”, hogy Abraham Lincoln kedvenc fordulatát idézzük." (Burke Hedges)

“Olvasmányaink sorát éppoly gondosan kell megterveznünk, mint napi étrendünket mert az is táplálék, amely nélkül szellemileg nem gyarapodhatnánk.” (Dale Carnegie)

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.