Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Döbrögi ​Eperák kalandjai a happy pókeres parókiavonaton
*

Ha a maga magam karaktervonásait csak így élőszóval szerényen jellemzhetném, akkor azt mondanám, ami szó a számat is elhagyja most, hogy megnevettetni bizony nem nehéz, hanem egészen könnyű. Szerintem, és ezt a bennem lakó gondolatok is így gondolják, szegény K. B. Rottring nem is feltételezte, miközben rózsás tapétájú, szegényesen berenedezett pincelakosztályának mahagóni íróasztalán eme szövevényes cselekmény ágas bogas csomópontjainak lapjait papírra vetette, hogy mennyien fogják majd meg nem értve félreértelmezni sikertelenül sikeres könyvét. Én nem voltam teljesen előreláthatatlan, amikor fentebb megjegyeztem, hogy nevetni nekem nem nehéz, hanem éppenséggel könnyű. Így nem árulok zsákba Szputnyik 2000-est , ha azt mondom, hogy a kacagás szimfónikus zenekara is elhagyta a tüdőmet a számon keresztül némelykor. De azért a súlyos korrumpálódium bűbáj hatása alatt állnék, ha nem hoznám a nagyérdemtelen olvasóközönségem tudatára, melynek száma +/ 3 fő, hogy a könyv néhol csöppet nem teljesen színvonalas. Agyi neuronpályáim felfogják, hogy a nevek zseniálisak, és hangos nevetőzésre ingerlik a bájos és bájtalan olvasót egyaránt. Továbbá, ha valaki abba a szekértáborban tartózkodik, ahol a szóvicc annál jobb, minél rosszabb, akkor csak mérsékelten csalatkozik, ebben az általános iskolás, néhol arpáliaskodó remekműveletlenségben. Pedig nem rossz, csak kicsit jótlan.


Nem ​értem miért van mindenki úgy ki. A helyén kell kezelni a műfajt. És röhögni, nagyokat. És nem szabad feladni, csak ha már van rajta bélyeg :))))))))))))))


Alomfogo
1.0/5

Pffffffffffffffffffffffffffff
Ez ​egy akkora ökörség volt!
Szeretem a jó paródiákat, de ez kifejezetten nem az. Ilyen ócska faviccekkel már régen találkoztam. Talán ha kétszer elmosolyodtam az egész könyvön. (Miközben az eredetiben meg jókat nevettem a vicces részeken.)
Sajnálom. :/


Nos, ​hogy is kezdjek bele az értékelésbe :) A Harry Potter sorozat, amit egyébként imádok, sok helyen szinte sikít egy kis parodizálásért, ezt elismerem, de azért 12 kötetet ebből az agymenésből kicsit soknak érzek. A poénok legnagyobb része olyan fejet az asztalba verős volt, de néha kamaszosan felnyerítettem én is a röhögéstől. Nagyon fárasztó, gyakran vulgáris, de hát nem is irodalmi magasságokat céloztak meg vele. Halkan megjegyzem, olvastam ennél sokkal rosszabb világsikerű könyvet is. Amiből még film is készült. Lehet találgatni…
Maga a Heri Kókler legyen 3 csillag.
És végezetül a kedvenc idézetem:

“Az óra elején alapvető varázsigéket tanultak, mint például az abraka-dabra, a kéremszépen és a „nem lehetne elintézni ezt egy szerény összeggel?” nevű varázsigét. Utóbbi hihetetlen varázserejét és hatékonyságát még a kevés mágikus erővel rendelkező varázslójelöltek is bármikor sikerrel alkalmazhatták a gyakorlati életben.”


Gusztustalan. ​:(


Juccimo
4.0/5

12 ​évesen tetszett, ma már fárasztana a humora… trolltartó…


ppayter
0.5/5

Gagyi. ​Ez az egyetlen, rövidke szó lefedi az egészet :)


Nyakó_Dalma
4.5/5

Banális, ​fatális hülyeségek tömkelege, néhol vulgáris , de nem is ez a lényeg, mert végig szórakoztatott. Azért kap 4,5 csillagot, mert hiszen átirat, az alap mű nélkül nem sokat érne.
Imádtam a szóvicceket és a szereplők neveit :D


Koksa
4.5/5

Hát ​erre nem találok szavakat! Annyira vicces és fárasztó volt, hogy némely részeknél hangosan, nyerítve röhögtem fel, néha be is könnyeztem, vagy épp nem kaptam levegőt.
Vannak benne ugyan erőltetett részek, de ha ezeket nem vesszük bele (de ettől függetlenül jár a mínusz fél csillag), ez egy fantasztikus könyv!
Azoknak ajánlom elsősorban, akik olvasták az eredeti könyve(ke)t.


Christine_
4.0/5

A ​Harry Potter imádok jól lehúzták a könyvet, pedig ez csak paródia, érteni kéne. Nem felháborodni. Nah meg legalább tudom honnan vették a sok hülyeséget az emberek, amikor tinédzser voltam.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók