Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Chöpp
4.5/5

Ausztrália ​flórájába és faunájába nyújt betekintést ez a Geronimo Stilton kaland. Juditkámnak továbbra is nagyon tetszenek, én magam nem vagyok (már) annyira elragadtatva tőlük. Valószínűleg túl sokat olvastam már belőlük – ha szabad ezzel a kifejezéssel élnem molyként. ;)


Élveztem ​a történetet. Nagy-nagy vágyam, hogy egyszer élőben lássam Ausztráliát. Tetszett, hogy Geronimo szemén keresztül megismerhettem ezt a földrészt. Patty szimpatikus.


Beatrice8
5.0/5

Gyerekkori ​kedvenc könyv és tv sorozatom volt, sorra hoztam ki őket a könyvtárból, ha nem vettük meg. Ez volt a könyvekből a kedvenc részem. Nosztalgikus érzés volt újraolvasni és rácsodálkozni, hogy mostmár mennyire más. De a régi emlékeket semmi nem írja felül már.


zamil
3.5/5

Ebben ​a kis könyvben Ausztráli kerül terítékre, és nagy vonalakba meg is tudnak a gyereke belőle sok mindent. Kár, hogy a történet gyenge lett hozzá.


Nagyon ​szeretem a Geronimo Stilton könnyveket! Talán a mai napig..:)


Caty12
5.0/5

Ez ​is, mind a többi Geronimos könyv nagyon tetszett. Már az elején mosolyogtam azon, ahogyan megérkezik Patty Spring a szerkesztőségbe , majd követte az ikertestvére. Többek között az is nagyon tetszett, amikor elvetették Geronimotól a szemüvegét, és a kontaktlencsével bajlódik. Különösen tetszett az a kép, amikor felvette a régi ruháját Geronimo, és látszott rajta, hogy nagyon szűk az neki, majd mindenfelé repültel a gombok. Megmosolyogtatott az a jelenet is, amikor szörfdeszkázik a mi kis egerünk.


VeresIbi
3.0/5

Gyerekeknek ​olvastam. Az első Geronimo könyv, aminek nem tetszett a története. Tulajdonképpen nem is tudom mi értelme ennek a résznek. Annyit érdemes tudni róla, hogy Geronimo életében feltűnik Petty Spring. Pont. Több értelmét nem látom. Az az arrogancia pedig ahogy elhurcolták Geronimot, kifejezetten ellenszenves.


Lilla_Fiona
5.0/5

Nagyon ​jó!!!


Anna88
4.0/5

Aranyos-!!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók