Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ez ​a könyv évek óta a polcomon rostokolt, és várta, hogy sorra kerüljön, most végre eljött az ideje, mert valami izgalmas, könnyen olvasható thrillerre vágytam, és ezt meg is kaptam Greg Ilestól, a könyv hamar beszippantott, kívácsi voltam a végére. Bár rengeteg klisét használ fel, mégis fenn tudja tartani az érdeklődést végig. Adva van a tökéletes család: dr. Warren Shields és felesége, Laurel, valamint két szép gyerek, Grant és Beth. Szépek, jól élnek, boldogok. Vagy nem? Ja, persze, hogy nem, ha így lenne, nem lenne könyv. A házastársak elhidegültek egymástól, Laurelnek szeretője van, terhes is, a feddhetetlen doktor úrnak meg biztosítási csalás miatt épp be akarják zárni a praxisát. És ráadásul Warren épp most találja meg egy könyvbe rejtve a szerető Laurelnek írt levelét. A feleségét, majd a gyerekeket is túszul ejtve kezdődik az ámokfutás. Ki a másik férfi? Laurel nem hajlandó megmondani.
A pszihológiai szál is izgalmas, van benne egy szintén klisés fordulat, amikor meglátjuk a Warren emberi arcát is a pszihopata álarc mögött.
Összességében egy pörgős, jó kis thriller ez, előre látható véggel, de a szerző túl sokat akart belegyömöszölni, ezért néhány mellékszál érdektelen és keszekusza lett. Ha pedig az ismétléseket, időhúzásokat, lényegtelen beszélgetéseket 50-100 oldallal megkurtította volna, még jobb lett volna.
A könyvet eredetiben, angolul olvastam.


Heske
5.0/5

Hát ​ezzel a könyvvel jól megjártam. Gondoltam, olvasok még egy negyedórát éjjel… aztán hajnali ötig nem tudtam letenni. Sodró lendületű, izgalmas és amikor végetér, akkor még mindig tovább dolgozik az ember fejében az erkölcsi része, amire a “körömrágástól” nem is tudott igazán figyelni. Nekem nagyon tetszett.


Rooxy
2.0/5

Olvastam ​már jobb könyvet az írótól, de egynek ez is elment. Szerintem kiszámítható volt, még ha volt is benne néhány fordulat. Sok rész ismétlődött benne, akár melyik cselekményszálról is volt szó. Mintha ugyanazok a mondatok és jelenetek jöttek volna szembe folyamatosan… A végén már kezdett érdekelni, hogy miként alakul a befejezés, de sajnos abban is csalódnom kellett.
Bővebben: http://ilovebooks.blogger.hu/2018/11/10/greg-iles-harmadik-fokozat


Szokásos ​Greg Iles regény; sok esemény rövid időtartam ezúttal egy nap alatt, nem túlságosan kidolgozott karakterek, kicsit kiszámítható befejezés, izgalmas és eléggé filmszerű történet. Kikapcsolódásnak tökéletes, elmélyüléshez, borzongáshoz, elgondolkodáshoz kevés.


mate55
4.5/5

Sokáig ​lehetne beszélgetni, vitatkozni arról, milyen hatások kellenek ahhoz, hogy egy ember pszichéje oly mértékben sérüljön betegség által, hogy felesége megölése árán nyerjen csak megnyugvást.Itt aztán van minden. Sokszor nem győzzük kapkodni a fejünket. Ezt a könyvet úgy kell olvasni, hogy az ember olvas, mint akit odaszögeztek a székhez, akkor marad meg a varázs.


Könnyed ​ujj gyakorlat, néhány tartalmasabb gondolattal, de messze nem az író legjobbja. Igaz, nem tud mindig mindenki azonos nívót megütni. Egynek jó, maradandó élmányt nem nyújt.


katrica
-/5

Ha ​ez az életbe is így megy..akkor semmi jóra nem számíthat az ember..
100oldalba belefért volna a történet és jobbat kilehetett volna hozni belőle.


briggg
5.0/5

Egy ​nap alatt. Utána kicsit nyusziszemem lett, de simán megérte.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók