Ajax-loader

“Tudom, ​hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szerettem valakit, és ez nekem teljesen elég…”

A mű a végtelen szerelem szívszorítóan gyengéd története. 1946-ban, Észak-Karolinában kezdődik, amikor Noah Calhoun visszatér a második világháborúból. A harmincegy éves férfi, miközben megpróbálja birtokát felvirágoztatni, folyton egy gyönyörű lányra gondol, akivel tizennégy évvel korábban találkozott, és akit eddig mindenkinél jobban szeretett. Az emlékeinek él, egészen addig, amíg a lány meg nem érkezik a városba. Mi történt velük az elmúlt években, és hogyan alakul további életük? Mindezt megtudhatjuk e páratlanul szép, mesterien szőtt, megrendítő és igaz szerelmi regény lapjairól.

Értékelések
5.0/5 - 3 értékelés alapjánMegindító, és végtelenül megható szerelmi történet. Csalások miatt hosszú évek egymás nélkül, majd véletlen találkozás. Hogyan tudja legyőzni az igaz szerelem a határokat, az ész érveket, és akár a tudományt is? Minden percét élveztem! S bár nem szoktam ilyet, de a film is nagyszerűen visszaadja a könyv hangulatát, így azt is bátran ajánlom!


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

45.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók