Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


2.5/5*


Istris
3.5/5

Hát ​ez egy elég vegyesre sikerült kis novella gyüjtemény.
Az I.Izéhordákból: Prattchett, Wodehouse, Peake ami jó volt. Ez még a fele sem ennek a résznek.
A II.Az élet rejtélyei részből: Collier, Bond, Disch határozottan tettszett de ez se éri el ennél a részegységnél az 50%ot.
A én véleményem szerint magasan a III.Légüres térbe íródott történetek vitték el a könyvet, abból is a legutolsó Clarke bátyó nyert, ill. Sheckley története még kifelyezetten tetszett, bár kissé nehéz volt az eleje. Ha az egész könyet ilyen minőségű történetek uralták volna menne az 5 csillag.
Így a három és fél nagyjából reális. Voltak határozottan jó történetek, de jó párat nyugodtan ki lehetett volna hagyni. Összességében egy olvasást megért, de megvenni nem venném meg.


hajo
1.0/5

Hát, ​azt hiszem nem véletlenül olvastam ki röpke 1 év alatt… A rengeteg novellából max. néhányat tudnék egyáltalán felidézni, de azok közül is csak 2-3 volt, amit ötletesnek tartottam. Tipikus példája a hogyan adjunk el gyenge könyvet mindössze annyival, hogy felsorolunk egy csomó ismert szerzőt a borítón és figyelemfelhívó képet rakunk rá. Kár érte.


pulse
4.0/5

Vonnegut ​miatt szereztem meg ezt a könyvet. Az ővén kívül nem sok másik írást olvastam el, de elég volt.


Sceurpien
3.5/5

Sci-fi ​szerzők humoros írásai, egyben. Ez volt az első igazi sci-fi antológiám, és ugyan tetszett, de nem hozta meg a kedvemet többhöz, elsősorban azért, mert van aki tényleg jót tud írni, van aki meg nem, és ez itt is nagyon igaz. A kedvencem Lem…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók