Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Bess
1.5/5

Az ​alapötlettel semmi bajom. Sőt. Hiszen a filmsorozatot imádom. De ez… (nem gondoltam volna, hogy angolul teljesen átfog jönni a történet, de így volt)
A történet egyszerű, nem sok izgalom, a leírás olyan semmilyen, a szereplők borzasztóak.
Elena egy önző egoista liba, aki szegény Mattet folyton kihasználja, miután szakított vele Stefan miatt, Stefan unalmas és a könyv végére nagyon untam a nyálas romantikázásukat Elenával.
Bonnie idegesített ( mint a sorozatban), Damon meg… a sorozatban a favorit, de itt olyan kevésszer jelent meg, mintha nem is lenne főszereplő. (ráadásul olyan élettelen volt a sorozatbeli énjéhez képest) Helyette olvashattam, amint Elena kibukik Stefan miatt, mert lekoptatta és vérszerződést kötött a megszerzéséért. Kb. mint egy tini szappanopera.
Ha netelán arra vetemednék, hogy folytassam a könyveket , akkor azt majd egy ritkább mazochista pillanatomban fogom tenni. Addig semmiképp. :D


Klisés ​könyv, unalmas, sok helyen logikátlanul felépített. A sorozat jobb, látszik, hogy az alapötletnek meg lett a sikere, de hogy az nem maga a könyvsorozat, az tuti :)


Swiftie
2.5/5

Nagyot ​csalódtam. A sorozatot eleinte szerettem, de már teljesen eltúlozták, össze-vissza kavarták, úgyhogy egy ideje nem nézem. Viszont a könyvtől többet vártam, nem történik egyik könyvben sem semmi. Ráadásul olyan, mintha valami 13 éves írta volna.


Rémálom
3.0/5

Egyszerűen ​nem tudom hova tenni ezt a könyvet. A sorozat miatt kezdtem el olvasni, illetve, mikor még csak annyit lehetett tudni, hogy két vámpír testvérről szól, akik egy lányért küzdenek. A fülszöveg is csalóka, hiszen szerelmi háromszög az első két kötetben egyáltalán nincs is. A szereplőket néhol túlságosan is gyerekesnek találtam, és ráadásul a történet is túl lassú. Az írónő pedig nagyon ért ahhoz, hogyan “fejezzen be” egy részt, hogy az ember csak üresség érzéssel üljön ott utána. Maga az alapötlet érdekes, de most még úgy látom, hogy a filmsorozat többet kihozott belőle, mint ez a két kötet.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók