Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ács_Milán
2.5/5

Rövidke ​kis novella, mindössze 20 oldalas, egy kis bevezető Zakaria Fadaei életébe. Nekem ez a 20 oldal elég volt arra, hogy el tudjam dönteni, hogy szeretném-e jobban megismerni ezt a fiút. Bármennyire szeretném azt mondani, hogy igen, az nem lenne igaz.
Maga az alaptörténet nem rossz, végre egy olyan történet, ahol nem minden szép és jó, nem minden rózsaszín. Ez határozottan tetszett.
Viszont ami abszolút nem tetszett, az a stílus, ahogyan tálalva lett. Nem fogott meg és nem érzem azt, hogy szeretni tudnám a történet további alakulását, így inkább bele sem kezdek annak olvasásába. Sajnálom! :-(


B_Viki23
2.5/5

Szerintem ​nem ezzel a novellával kellett volna kezdenem, ha megakarom ismerni az írónő munkásságát, mert rövid és számomra kicsit unalmas/értelmetlen, semmitmondó a “cselekmény”.


janee
5.0/5

Azt ​hittem ez a novella a két könyv közötti szösszenet, de szerintem ez inkább a könyvre irányuló kedvcsináló. Ettől függetlenül is tetszett, mert megmutatja Zak miért lett olyan amilyennek a könyv elején megismerhetjük. Kellemes összefoglalás, kedvcsináló, a kép pedig nagyon találó. És most irány a második rész! :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók