Ajax-loader

A ​könnyű nyári Kilófaló finomságok után keményebb fába vágta a fejszéjét Szoó Judit. Most kifejezetten a nehéz, többnyire az ünnepi asztal ékeként felszolgált ételeket vette górcső alá. Az eddigi gyakorlattal szemben nagyobb számban kerültek a könyvbe főételek, a repertoár pedig színes: Cordon Bleu, Dubarry-szelet, Holstein-szelet, Paella mind-mind diétás változatban. Ám az édes ízek sem maradhattak ki: ha már tél, ünnepek, akkor kelt tészták is – briós, bukta, kürtős kalács. Az utolsó pillanatban pedig elkészült, és így még a kötetbe kerülhetett a szaloncukor kalória- és szénhidrát csökkentett változata is. A karácsonyi ünnepek alatt a diétázók sem maradnak ki a hagyományos élvezetekből, a zselés, gesztenyés, diós, marcipános szaloncukrok bűvöletéből.
A Kilófaló finomságokban debütált kilófaló lisztkeverékalap után itt van a kilófaló lisztkeverék kelt tésztákhoz receptje is, hogy a sütés még egyszerűbbé és elérhetőbbé válhasson.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

16.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók