Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikolett0907
4.0/5

“Azt ​mondják, álmodozni nem veszélyes – pedig de.”

Ez a rész végre tetszett.
Hogy ennek most köze van Bill “savanyú pofa” eltűnésének, azt nem merem határozottan kijelenteni, de nagyon élveztem, hogy nem volt jelen.
Mint azt már rájöttetek nem kedvelem.
Nem a komolyságával van bajom, hanem úgy alapvetően egy hangulatromboló pasas.

Viszont Sookie kivételesen nem ment az agyamra, sőt elég sűrűn mosolyogtam rajta.
Tud vicces is lenni, ha megerőlteti magát.
Az események pörgősek voltak, a karakterek kezdtek fejlődni.
Itt is akadt egy – két baki amitől égnek állt a hajam, de nem estem ki az olvasás ritmusából, így túltettem magam rajta.

Jöhet a következő rész.


ViveEe
3.5/5

Sajnos ​idáig nem lehet elmondani, hogy fejlődne a történet.
Ahhoz képest milyen keveset szerepel Bill, az a kevés is bicskanyitogató. Sookie még mindig nem igazán tudja mit akar, na de a jó szexhez szokott teste! Kiábrándító. És újabb taggal bővült a Sookie után nyáladzók klubja.
Billt elrabolják és Sookie elindul megkeresni. Jacksonba visz az útja, és ahol a legjobb esélye információt szerezni, az egy Holtak klubja nevű hely. Már a vérfarkasok is csatlakoznak az egyre népesebb természetfeletti gárdához. Alcide teljesen okés. Eric-et még mindig csípem a Sookie mániája ellenére is. Sookiet természetesen {{megint megverik, megszúrják stb}} csak a szokásos. Sikerül, ami sikerül, és ennyi…
Jöhet a következő.


Csípjetek ​belém! Nem gondoltam, hogy ezt le merem majd írni, de határozottan haladunk valami felé, ami akár jó is lehet. A Holtak Klubjával kapcsolatban először éreztem azt igazán, hogy megfogott a cselekmény; Lényegesebben kevesebb volt benne a #huncutkodás# és több az akció, ami jót tett a történetnek. Rájöttem, hogy Bill fokozott hiánya tényleg jót tesz a cselekménynek.
Azt hiszem, hogy hivatalosan is passzolom a vérszívókat, és teljes lelki megnyugvással teszem le a voksomat Alcide Hevereux mellett, aki a {{legvérkasabb vérfarkas}}, akit csak el tudok képzelni. Sokkal szerethetőbb, sokkal igazibb, mint bármelyik másik hímegyed az eddigi felhozatalban. Nem kívánok ugyan rosszat szegény férfiúnak, mégsem értem, hogy Sookie hogy nem veszi ezt észre. Bocsánat. Észrevette. Kb. öt percre.
A főszereplővel továbbra sem sikerült megbarátkoznom; még mindig felettébb idegesítő, és még mindig nem értem, hogy mit esznek rajta ezek a fiúk. Nem sokat segített a megítélésén az sem, hogy a regény folyamán {{két fickóval is összekavart}}, miközben elvileg élete szerelmét kereste, akit {{rabul ejtettek}} a csúnya, gonosz {{mississippiek}}. Kicsit zavaró, hogy a történet számos pontján félholtra verik, megszúrják, megharapják, vagy egyéb módon bántalmazzák, de természetesen ez nem akadályozza meg benne, hogy #totál idiótán# hősiesen viselkedjen. Kisanyám, már régen ki kellett volna lépned ebből!
Tetszik, hogy egyre komplexebb képet kapunk a vámpírtársadalomról. Mindenképpen jár a pirospont Harrisnek az egyedi ötleteiért. A Holtak Klubjának hangulata is remekül el lett csípve, és ha nem félnék attól, hogy megharapnak, egyszer magam is szívesen szétnéznék ott.
Szerencsére humorból ezúttal sem volt hiány. Nagyon élveztem Bill és Eric szóváltásait, de egyértelműen Bubba húzása vitte el a prímet.
Egy kis meglepetésben volt részem, mert a fülszöveget olvasva – a könyvön lévőt, nem a molyosat – kicsit másra számítottam. Olyan érzésem volt, mintha először az készült volna el, aztán menetközben teljesen más irányt váltott mesélés-folyam, és elfelejtették volna hozzáigazítani azt a pár sort. Na mindegy, ez csak az én bajom…


Kovtünci
4.5/5

Elég ​sokáig tartott az elolvasása, de megérte nagyon jó volt. Megint egy újabb fajt ismerhetünk meg benne a vérfarkasokat, és persze Alcide-ot. Nagyon megszerettem benne remélem még feltűnik a következő részekben is. :)


Fairy
3.5/5

Na ​ez a kötet sokkal jobban tetszett mint az első kettő.
Alcide megjelenése nagyod dobott a történeten egyből a szívembe zártam imádni való figura.
Eric is egyre szimpatikusabb számomra. Eseménydús és pörgős lett a történet. Az a szekrényes dolog Bubbától nem volt semmi a legviccesebb figura sokat röhögtem rajta.
Remélem,hogy nem lesz uncsi a folytatás sem,mert ha nem lenne itt 9 kötet a polcomon az első kettő után biztos,hogy nem vettem volna meg a 3-at.


Tetszett, ​hogy máshol játszódik és nem abban a megszokott kis városkában. Sook és Bill… Bill annyira humor mentes és merev. Bezzek Erik! Sose fogom megérteni, hogy Sook mit szeret abban a fapofában.
Természetesen felbukkant egy újabb faj, köztük Alcide!
Ez a kedvenc vámpíros sorozatom könyvben, lehetetlen überelni!


Nem ​tudom miért, de most idegesített Sookie és Bill is egyaránt. Ebben a részben valahogy Eric szimpatikusabb volt mint eddig. Tetszett a történet alakulása, élvezem benne, hogy bár sok fantasyt olvastam, olvasok, azért meg tudok lepődni. Megjelentek a {{farkasok}}, bár a sorozat miatt fogott meg azt hiszem. (Gyenge vagyok.)


Kellemes ​csalódás volt az első kettő könyv után, csak úgy faltam a sorait. :)
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a Bill-mentes részek sokat dobtak a könyvön.
Alcide-ot imádtam, úgyszintén Eric-et is. Bubba pedig annak ellenére hogy vérszomjas, macskaölő vámpír, a legédesebb karakter:D
Debbie-től a falra másztam. Pam-et pedig megkedveltem.
Jöhet a következő rész! :)


molnani
4.5/5

Bubba ​:D Hát ez kész, nagyon tetszett a karaktere.
Nem tudom, valahogy a könyvben sokkal emberibbek a vámpírok, mint a sorozatban.
Eric, Pam…
Alcide-ba a könyv alapján is “beleszerettem”. :)


Egyre ​kevésbé kedvelem Billt így kimondottan örültem, hogy ebben a részben ritkábban bukkant fel. Ugyanakkor Ericet egyre jobban kedvelem, bár ebben a részben nem sok emléke van, de talán éppen ezért kezdi belopni magát a szívem csücskébe XD.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

33.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók