Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ozsolt
3.5/5

Igaz, ​ez jobban leköti a fiúk figyelmét, mint a kulisszatitkos, de ez is mint a sorozatból már több résznél is észrevettem, nehéz nyelvezetű. Többedik olvasásra se kellemes olvasni. A rajzfilm jól át van fogva a leírtakkal.


A ​mesefilmet nagyon szeretem, ezért gondoltam, elolvasom a könyvet is, de ez nem tetszett annyira… Kivágtak belőle egy csomó jelenetet, hogy rövidebb legyen és így kicsit unalmas volt számomra…


ap358
4.0/5

A ​történet is olyan sebesen haladt el, ahogy McQueen száguld. A történet eleje és a vége szerintem eléggé meg lett nyesve, így a végén lévő segítségnyújtás nem igazán kap szerepet, ahogy az sem, miként változik McQuenn egyénisége. Vagyis pont a mese tanulsága homályosodott el a rövidítés során.
Ettől függetlenül részben a képek kárpótolják a gyerekeket.


Wello_Book
4.0/5

Aranyos ​kis történet.:)


Imádom ​ezt a nagyszájú, beképzelt autót. Na, meg Cimbit. Jópofák. Ez a mese egy jó példa arra, hogy meg lehet változni. Szépek a rajzok, nagyon jó a történet.


@Perly
A ​könyv meggyőzött, hogy újranézzem a mesét. Ez a 2019-es kiadás eszméletlenül cuki volt. -

Bővebben:
https://sadaboga.blogspot.com/2019/03/disney-mesek-az-aranygyujtemenybol.html


Annemary
5.0/5

Kisfiam ​egyik kedvenc meséje. Sokszor kellett felolvasni, meg is látszik a könyvön, hogy sokat volt forgatva. Bár a mesefilm érdekfeszítőbb, valahogy a könyv kicsit kevesebb, de élvezhető.


BécsiLány
5.0/5

Imádtam! ​
Szerintem leginkább az öcsém miatt szeretem ezt a mesét, és most így, sok év után újra elolvasva, visszarepültem az időben. Fantasztikus érzés volt a könyvet a kezemben tartani és minden egyes lappal egyre jobban izgultam, hogy mi lesz (holott pontosan tudtam) .


Adrirawia
3.5/5

Gyorsabb ​a hangnál….gyorsabb a fénynéééél
Ahhh, kicsit rövidnek találtam, de a zene, a fények, a történet felelevenedett a szemem előtt. Unokaöcsém kedvenc meséje (nekem is), és örült, amikor felolvastam neki (konkrétan már ordította hogy McQueen-t! ).
Matuka aranyos, de Villámot imádtam legjobban :)


H_Andi
3.0/5

Nem ​vagyok Verdák rajongó, de azért elvagyok a rajzfilmmel. Sajnos ezt a könyvről már nem mondhatom el. Nagyon zavart a stílusa, nem tezszett, hogy Esz/1sz-ben volt írva, illetve a megfogalmazása sem, valahogy olyan felületes volt az egész. Fura volt, hogy Pista bá, a kombájn csak egy hatalmas traktorként lett említve, holott a képen is egyértelműen kombájn van.
Ha pedig már az illusztrációnál tartok, azt viszont meg kell dicsérnem, szép és igényes kiadvány, #mint mindegyik Egmont-Hungary által kiadott Disney könyv#.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

19.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók