Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Lunemorte
5.0/5

Igazából ​ez az egyik legjobb műve Hamvasnak szerintem. Rövid,tömör,de nagyon velős. Szinte az egész könyvet ki lehetne idézgetni. Minden egyes mondata,minden gondolata elgondolkodásra készteti az olvasót. Egyáltalán nem unalmas,nincs egy felesleges gondolat sem,ami felett csak úgy el lehetne siklani. Minden olvasni tudó embernek a kezébe kellene adni egyszer.


_Andrea_
-/5

Nem ​tudom eldönteni, hogy ez az esszé rosszul van-e megírva, vagy én vagyok túl süti ahhoz, hogy felfogjam a tartalmát. Valamennyi így is átjött belőle, de nehéz volt az összefüggésekre figyelni, és rájönni, hogy mit is akarhat kifejezni. Most ugrottam neki másodszor, de kell még neki egy kis idő.
A fő gondolatmenet megmaradt – hogy nem való embernek a csodavárás, a világ kulisszái mögé csak pillanatnyi, ihletszerű belátás megengedett, mely után az élet ugyanúgy megy tovább, ahogyan addig is folyt, csak a tudatosság, az alapállapot változik valamit? Tükörsima kedély és a nihil elviselése, tudatosítása, természetesnek tekintése. És mindez különböző hagyományok összehasonlításával, rengeteg utalással és keleti nyelvi kifejezésekkel. Számomra ez akadályozta leginkább a megértést.


sithlovag
5.0/5

Egy ​meditációs útmutató, egy értekezés a zenről. Aranyat ér minden gondolata, valóban lassan érdemes vele haladni, hogy a gondolatokat megfelelően át tudja rágni az ember. Igazi kincs ez a spirituális irodalomban, külön öröm, hogy magyar ember tollából származik.


Nos, ​aki imával, meditációval foglalkozott mélyebben, az érteni fogja. Más neki se álljon. Vagyis álljon csak neki, de óvatosan, s vessen magára ha kibicsaklik valamije.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók