Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


mcborzaska
3.5/5

Számomra ​nem volt különleges ez a könyv. Bárki írhat ilyent. Az írónő leírja, hogy mi történik velük pár mondatban, és hozzá jó nagy színes képek vannak.


Sakura
3.5/5

Ami ​egy gyereknek kell, az benne van. Család, szülők, testvérek, minden olyan ami velük is megtörténik, játékok bent és a szabadban.
Felnőtt fejjel nekem kicsit szegényes. A mondatok, a stílus nem az én műfajom. A rajzok azért néha aranyosak.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Anna, Peti és Gergő: aranyos hétköznapi történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Mivel a gyerekek apró-cseprő hétköznapi ügyeivel (pl. körömvágás, stb.) foglalkozik, segít elkalauzolni a piciket az élet útvesztőjében.
A mesék végén a családi képeket kifejezetten imádom.
Nehéz volt beszerezni a sorozatot, mert már nem árulják sehol (a neten néhol aranyárban adják), de végül (sok kedves molynak hála) sikerült.


Bae_gold
5.0/5

Kétévesem ​kötelező olvasmánya minden este. És napközben és reggel és délben és ahányszor csak eszébe jut. „Anya? Hol a Anna, Pepe, Gergő?”


Rebane
2.0/5

Őszintén ​mondom, nem értem, mit szeretnek ebben a keresztgyerekeim… Nekem nem tetszenek a rajzok se, és az egész könyv pont olyan, mint bármelyik gyerekes anyuka átlag napja.


p_m_linda
5.0/5

Egyszerű, ​rövid mesék egy nagycsalád hétköznapjairól.


Duchon_Jenő
4.0/5

Annak ​idején aktuális volt az első rész, és a lányom imádta is. Ki tudja hányszor olvastuk újra Peti érkezésének a történetét. Azóta is sokszor előkerül a piros könyv, sőt, sokszor ezen zöld helyett. Gondoltuk, most újra így lesz. Hát, az az igazság, hogy ez a könyv szintén tetszik a leányzónak, de sokszor inkább a pirosat hozza. És ki tudja miért, de a Fülgyulladás epizód a kedvence….


Vajdaencsi
5.0/5

Nagyon ​is aktuális :) És nem tudnak betelni a történetekkel a gyermekeim.


padamak
4.0/5

Nálunk ​már a 8. kötet a sorozatból, kettő másikkal együtt hoztam haza – vigyázatlanul – a boltból, úgyhogy aznap késő esti lefektetéskor már kezdhettem is az első – három – történettel. Befejezni pedig egy délutáni altatáskor suttogva, mert egy unokatesó már mélyen aludta Kicsilányunk mellett.
Mivel ez a harmadjára megjelent kötet, számunkra már ismerős, majdhogynem sablonos történetek kerültek elő, semmi különlegességgel. Csak a jóleső nyugalom, meghittség, kedvesség és “legjobb dolog családban élni”-érzet. Igaza van, még ha mesésen is.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
1.5/5

Statisztika

23.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók