Ajax-loader

Ez ​a könyv nélkülözhetetlen útmutató a test-lelki egészség eléréséhez, forradalmi megközelítésmódban. Dr. Perlmutter összefoglalja, rendszerbe szedi és új információkkal egészíti ki mindazt, amit a The New York Times bestsellerlistájára került, világsikerű Gabonaagy és Agyépítők című könyveiben írt le.

Dr. David Perlmutter gyökeresen megváltoztatta világszerte több millió ember gondolkodásmódját az egészségét illetően. Már tudjuk, hogyan károsítja az agyat a glutén, milyen tápanyagokra van szüksége a hasznos bélbaktériumoknak, és mi az oka annak, hogy a szénhidrátszegény, zsír- és rostgazdag, mérsékelt mennyiségű fehérjét tartalmazó étrend a legmegfelelőbb az emberi szervezet számára. De pontosan hogyan építsük be ezeket a változtatásokat mindennapi életünkbe, mit tehetünk a betegségek kivédésére, hogyan fogyjunk, hogyan élhetünk energikus, produktív életet?
A szerző új könyve izgalmas, élvonalbeli tudományos kutatásokra alapozva elmagyarázza, hogyan lehet a forradalmi jelentőségű tanácsokat átültetni a mindennapi gyakorlatba.

Kövesse dr. Perlmutter háromlépéses programját:
Állítsa össze az étrendjét és a gyógyszerlistáját
Használjon segítő stratégiákat
Tervezzen megfelelően

Rengeteg gyakorlati tanácsot talál e könyvben a táplálkozásról, alvásról, stresszkezelésről, testedzésről, táplálékkiegészítőkről és sok egyéb lényeges témáról. Dr. Perlmutter menüsorokkal, hasznos receptekkel, tippekkel és stratégiákkal látja el olvasóit a leggyakrabban felmerülő problémák megoldására. Szakszerű vezetésével elindulhatunk az egészséges élet felé vezető úton.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók