Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Habók
4.5/5

Akunyin ​másik oldala. Nem krimi, de sorozat – egy anyajegy kapcsolja össze a történetek hőseit. Mondhatnám történelmi regénynek, kalandregénynek is, de inkább mese. Mese a régi időkről. Fordulatos, sokszínű – történelemmel nehezen barátkozók számára szinte ideális “szelídítő” könyv.


kingike
4.5/5

Remek ​könyv!Az első történet szerintem zseniális nekem nagyon tetszett,már csak ezért megérte elolvasni.
Erősen ajánlom a történelmet és a kalandokat kedvelőknek.


Mathilda
3.0/5

Nagyon ​szeretem Borisz Akunyin könyveit, igazi Erasztomán vagyok, így boldogan vetettem rá magamra erre az új kötetre. Ez a könyv nem kötődik Fandorinhoz, a Kijevi Rusz megalapítását, annak virágkorát és hanyatlását meséli el áttételesen, három különálló történetben, melyeket csak egy laza szál (a címet is adó tüzes pecsét, egy anyajegy) kapcsol össze. A történetek korántsem olyan fordulatosak, mint amit már megszoktam az írótól, a könyv stílusában inkább az ifjúsági regények közé sorolható. Egy kamaszodó, történelem iránt érdeklődő fiatalnak nagy kedvence lehet, ugyanakkor egy, az orosz történelmet jól ismerő olvasónak számtalan “finomságot” tartogat.
Pozitívum: remekül kidolgozott karakterekkel találkozhatunk a regényben.
Negatívum: rettenetes a borítója. Amint az olvasás során kiderült, az első történet főszereplőjét ábrázolja, aki a leírás szerint egy fürge, filigrán figura. Aki a képen van, egy kifejezettem drabális fickónak tűnik nekem, és ez a szürke szín…elrettentő.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók