Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ezúttal ​nem csak félcivilizált aprófalvakban barangolhatunk a pszeudoerdélyi peremvidéken, a felhozatal a szokottnál színesebb. A Felvilágosító iroda csattanója szívet gyönyörködtetőbben már nem is csűrhetne arcon a kijózanító realitással – kedvencelném, ha lehetne -, a Triptichonból viszont hiányoltam a humort, meg túl direkt is; #B.# Ádám hol vagy, kérdeztem közben sűrűn.
A hiányzó csillag oka a Triptichon. A bodori Pszeudoerdély meg megunhatatlan.


csobi
4.0/5

Felemás, ​olyan hullámzó. Egy remek, két semleges, két remek, egy közepes. Felírom azokat amelyek a legjobban tetszettek, hogy tudjam miket kell majd újraolvasnom évek múlva, kíváncsi leszek, hogy akkor hogyan fognak hatni.. Az erdész és vendége, Bányásznap, Behavazott lábnyomok, Milyen is egy hágó, Tanyai lány, Szemétégető, Felvilágosító iroda, Autóstop, Éjszaka a Tarnicán, Plusz-mínusz egy nap. Megjegyzem utóbbi novellát hagytam volna legutoljára, valahogy azt éreztem lezárónak és egyben a legjobbnak.


K
4.5/5

https://moly.hu/idezetek/234928

…ahá, ​most már ezt is értem. És tényleg, többségében valóban ilyenek, sőt maguk a történetek is. Nekem nagyon tetszettek ezek az igen szűk, fullasztó, nyomasztó történetek. Ami tetszett: A kivégzés, A tanú, Kivágott filmkocka, Az albérlő, Tanyai lány. Ami abszolút kedvenc: Sírfelirat helyett, Egy olasz (aki szereti a Stonert, meg az Egy egész életet, azoknak ez a kettő nagyon kedvenc lehet, mint nekem mondjuk), Felvilágosító iroda, Plusz-mínusz egy nap.


MortuusEst
5.0/5

A ​novellák egy részét olvastam korábban. A kötetről így túl sok újat nem tudok mondani. Továbbra is szeretem Bodor Ádámot.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók