Ajax-loader

Az ​éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…

Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

Értékelések
4.7/5 - 3 értékelés alapjánKarina
4.5/5

Most olvastam másodszorra. Én még mindig nagyon szeretem! Először nem tetszett, mert, hogy vámpíros, meg minden, de amikor elolvastam először eldöntöttem, ezt még tuti elolvasom legalább egyszer! És most jött el az ideje.

Legelőször tényleg nem tetszett, hogy vámpíros. Ez az egy volt, amiért szó szerint elleneztem ezt a könyvet. Nem nagyon szeretem az ilyen könyveket, de ismét tévedtem.

Elősször januárban olvastam ezt, és már akkor tudtam, hogy újra fogom olvasni, de azt nem gondoltam, hogy tényleg ilyen hamar.

A története, nekem nagyon tetszik most tartok ott, hogy tényleg nem zavarnak benne a vámpírok és az ehhez hasonló más lények.

Legelső olvasásra igazából az zavart benne, hogy “sok” a név és nehéz őket megjegyezni. A főszereplők nevét és akiket utáltam, nekik sikerült megjegyeznem, de a többieknek, csak nagyon nehezen.

Fura volt az is, hogy a vámpírok másmilyenek voltak, mint, amiket már megszoktam más könyvekben. De a legrosszabb, akkor is az, hogy már nem lehetek vámpír, mert sajnos nem harapás útján változnak át… :/ Ezzel tönkretettek mindent.

A női főszereplőnk Beth, egy kedves aranyos lány, aki éli az unalmas mindennapjait, de szeretne ezen változtatni. Ő például a kedvenc szereplőim közé tartozik. De lehet, csak azért, mert van egy macskája :).

Akit pedig a legjobban nem bírtam az Marissa – remélem jól írtam le a nevét. Ő volt az a szereplő, akit a legjobban nem bírtam elviselni. Már az első pillanattól fogva irritált, és nem tudom miért.

A többi szereplővel nem volt bajom.

Tetszett a könyvben, hogy voltak benne viccesebb jelenetek is. Először nem gondoltam volna ezt sem, de sikerült ezt is megváltoztatnia.

Összegezve:

Nem kizárt, hogy harmadszorra is elfogom olvasni. Először is tetszett, de most már imádom. Mást nem nagyon tudok róla mondani, ezt el kell olvasni. És ami a legjobb benne, hogy azért egy sok oldalas könyv.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://karinaandbooks.wordpress.com/2016/11/04/j-r-ward-ejsotet-szereto/


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.7/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók