Ajax-loader

Ez ​a könyv Stephen R. Covey – A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása szerzője – összegyűjtött és korábban kiadatlan írásait tartalmazza, melyek közös vezérfonalra fűzhetők föl: miben áll a valódi nagyság, és miért vezet boldogabb és teljesebb élethez, mint pusztán a siker, a népszerűség, a pénz vagy a hatalom másodlagos értékeinek keresése.

Az elsődleges nagyság a siker külső jegyeinek hajszolása helyett a jellemről szól – a belső integritásról, azokról az időtálló elvekről, melyeknek követése révén belső békére, elégedettségre és bölcsességre tehetünk szert. És igen, ráadásként gyakran még sikerre is.

Posztumusz művében Covey sorra veszi a sikerhez szükséges 12 eszközt, melyek a valódi nagysághoz vezetnek – integritás, hozzájárulás, prioritás, áldozatkészség, szolgálat, felelősség, lojalitás, kölcsönösség, sokféleség, tanulás, tanítás, megújulás –, és megmutatja, hogy miként valósíthatjuk meg ezt a 12 tulajdonságot a mindennapokban – akár a családi életünkben, akár cégvezetőként az üzleti világban. Stephen R. Covey bölcs meglátásai és inspiráló gondolatai számtalan olvasót ragadtak magával. A valódi nagyság szerzője ezúttal is olvasmányosan és lényegre törően osztja meg legértékesebb gondolatait az olvasókkal.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók