Ajax-loader

A ​lázadás szerves része a fiatalkornak és időnként bajba kerülhetsz miatta.
Kard helyett én gitárt ragadtam. Az én világom se kevésbé brutális, de Molotov-koktél helyett számítógéppel mérek csapást. Az ugyanis sokkal hatékonyabb fegyver.

Az Egy eretnek vallomásai a lengyel Behemoth metálegyüttes kreatív hajtóerejének és frontemberének önéletrajza. A zenekar a The Satanist című albumával futott be és azóta is előkelő helyet foglal el a szcéna élvonalában.

A barátok és zenésztársak által végzett interjúk sorából egy rendkívül összetett és egyben ellentmondásos személyiség bontakozik ki, aki – miközben kifejezetten egészséges életmódot él és mindenkit lenyűgöz intellektusával – szélsőséges nézeteiről és extrém zenei ízléséről vált híressé. Adam Nergal Darski többek között a lengyel katolikus egyházzal és a leukémiával vívott csatájáról is őszintén beszél.

Adam Nergal Darski 1977-ben született Lengyelországban,
Gdyniában. Mint zenész és énekes, az extrém metált játszó Behemoth frontembereként tett szert nemzetközi hírnévre.
Az 1991-ben indult zenekar eddig 11 albumot tett le az asztalra, melyek közül a legnagyobb sikert a The Satanist aratta.

Mark Eglinton több bestseller szerzője, illetve szellemírója. Elsősorban életrajzokra specializálta magát, melyek közül itthon és világszerte is a legnagyobb visszhangot a Rex Brownnal írt A Pantera igaz története – belső szemmel váltotta ki, melyet az utóbbi idők legőszintébb rock’n’roll önéletrajzaként emlegetnek.

Krzysztof Azarewicz igazi „belső utazó”, aki egyben a lengyel Lashtal Press alapítója és vezetője is. Többek között Aleister Crowley és Austin Osman Spare művei is ennél a kiadónál jelentek meg Lengyelországban. Azarewicz 1998 óta ír dalszövegeket a Behemoth együttesnek. Mindemellett társával, Aniával olyan varázslatos helyekre látogatnak el rendszeresen, mint a tibeti fennsík, az észak-afrikai sivatagok és piramisok, vagy a berlini, londoni és New York-i okkult klubok.

Piotr Weltrowski szakavatott újságíró, akkreditált filozófus és elismert zenész, aki jelenleg a Trojmiasto.pl oldalnak dolgozik. A kilencvenes években aktív tagja volt a lengyel alternatív metál-szcénának. A Wolverine-ben együtt játszott Nergallal és szerepel több Behemoth-albumon is.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók