Ajax-loader

A ​szerzők a könyvben ismert és méltán népszerű emberek párkapcsolatait mutatják be az olvasóközönségnek. A téma azért is érdekes lehet, mivel a reflektorfényben élő sikeres és híres emberek párkapcsolataiban nagyobb a rizikótényező függetlenül attól, hogy kizárólag a férj vagy a feleség is ismert.

A könyvben 23 interjú olvasható, melyek nagy része az ismert emberek feleségeivel készült, de akad olyan is, ahol a beszélgetésen a házaspár mindkét tagja részt vett. Az interjúalanyok a szerzők rendelkezésére bocsátottak eddig még meg nem jelent fotókat is, melyek tovább színesítik az olvasmányos, ám mégis komoly témát feldolgozó könyvet.

Íme az interjúalanyok névsora: Aczél Endre, Benke László, Besenyei Péter, Borkai Zsolt, dr. Funk Sándor, Érdi Sándor, Gálvölgyi János, Hajós András, Koós János, Korda György, Kósz Zoltán, Maksa Zoltán, Nagy Antal, Nagy Bandó András, Pege Aladár, Rékasi Károly, Sas József, Schobert Norbert, Székhelyi József, Szilágyi János, Szilágyi Tibor, Vágó István, illetve Vissy Károly felesége.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók