Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


SteelCurtain
4.5/5

Ha ​jól tudom ez Christopher Moore első regénye. Kezdetnek nem volt ez olyan rossz. Benne van már minden a későbbi poénzsonglőr repertoárjából, csak éppen még nagyon karcosan. Néhol olyan érzésem támadt, mintha Moore viaskodott volna önmagával, hogy kereskedelmi célú hátborzongást kalapáljon ki, vagy teljesen engedje szabadjára csillogó elméje börtönéből a fantasy és horrorparódiákat. Ebben a könyvében néha még megpróbál komoly lenni, de ez egyáltalán nem áll jól neki. Ő akkor válik véresen komollyá, amikor felelőtlenül elkezdi a képtelenségeket halmozni. Mint egy ördögűző Gorcsev Iván.
Azt mondanám, hogy az Ördögöd van kissé döcögős, de már félreismerhetetlenül Moore.


Bur3sz
5.0/5

Tipikus ​Christopher Moore regény. :D Tele jobbnál jobb beszólásokkal, fordulatokkal. Nagyon élveztem.


Jaina
3.5/5

Tavaly ​decemberben olvastam életem első Cristopher Moore könyvét, Aleghülyébb angyalt. Az nagyon tetszett, rengeteget nevettem rajta. Aztán az elolvasása után vettem észre, hogy egy trilógia harmadik része, azóta terveztem az Ördögöd van! elolvasását. A történet nagyon nehezen indult be, a feléig unatkoztam, egy valamirevaló poént sem találtam. Aztán nagy nehezen beindult, a végére pedig egész jó lett. Biztosan el fogom olvasni a második részt is, hátha az viccesebbre sikerült.


Nem ​volt annyira borzasztó, de nem volt izgalmas sem. Vicces pedig egyáltalán nem volt, sőt voltak itt kifejezetten komoly témák is.
Az alap ötlet nagyon szimpatikus volt, kár hogy ilyen furán szét lett szabdalva. Ettől a kicsit mindenki szemszögétől olyan szétesettnek tűnt nekem a sztori.


Ez ​nem lesz a kedvencem. A legbetegebb könyvek között van, amit valaha olvastam. Nagyon izgalmas volt, cselekményes, amit igazából el is vártam már az írótól. De annyi nevet hozott fel egymás után, hogy nekem néhol követhetetlen volt. A végére persze összeértek a szálak egy nagy kusza csomóvá. Nagy nehezen, bár bevallom, volt hogy el kellett gondolkoznom egy-egy névnél, hogy ő ki is volt.
Egészen érdekes volt erről a lepukkant településről és annak lakóiról oldasni. Mindenképpen elolvasom a folytatásokat is. Kíváncsi vagyok rájuk, hogy mit tudott kihozni még ebből a zagyvaságból Moore.


dtk8
3.5/5

Christopher ​Moore Twin Peaksben járt. Adott egy kisváros, ahol mindenki ismer mindenkit, és mindenkinek köze van mindenkihez, és ahova egyszer csak megérkezik a gonosz. Jók a szereplők, de a vége felé már egyáltalán nem tudtam követni hogy a terv szerint akkor ki mit fog csinálni miért.


Stone
3.5/5

„Sok ​teteje nincs, és hogy miért van ez így, az hosszú történet.”
Csatt! Szólt közbe egy pofon, amikor gondolataim elkalandoztak oly irányba, hogy miről is szól ez a könyv? Mi is a mondanivalója? He?
A tudatos énem egyik halmaza, mely próbálja gyakorolni a lényegre látó gondolkodást, közölte a maradék eszemmel, hogy ez csak egy jó kis szórakoztató könyv.
Csatt! A homlokom randit adott tenyeremnek és attól kezdve nem vártam mély, lelket rázogató, agyonfilozofáló párbeszédet a könyvtől.
Amint így kezdtem el nézni, egy jó kis kalandba keveredtem, úgy 300 oldal erejéig, ami az ördög megidézéséről szól. És ezt bizony teljesen véletlenül is megejthetjük, aztán a hátunkon ….

Többi a blogon:
http://beingstoned.freeblog.hu/archives/2010/12/27/Christopher_Moore_Ordogod_van/


kvzs
3.5/5

Christopher ​Moore beteg. Remélem, hogy soha, senki nem akarja meggyógyítani.
Nem ez a legjobb könyve, de így is…


Mallarme
5.0/5

Első ​könyve Moore-nak, első könyvem Moore-tól. Szerettem! Habár kicsit kesze-kusza volt a sok szálon futó történet, párszor elgondolkoztam, hogy ki is akiről épp olvasni fogok…de ezt leszámítva nagyon szerettem a történetet. Egy élmény volt! Hamarosan kezdem a második részét…Még barátkozunk, de szerintem jóban leszek az íróval! :)


Habók
4.0/5

Első ​könyv. Még nem az igazi. Már van benne néhány remek ötlet, jól megformált szereplő, humoros beszólás, de még nem igazán áll össze.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

33.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók