Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
4.0/5

Ez ​egy hihetetlenül izgalmas krimi volt, amire már nagyon nagy szükségem volt. Nem nagyon akartam belekezdeni, már vagy fél éve itt van a polcomon, munkatársam volt olyan kedves és kölcsönadta. De ugye nem olvastam még korábban történelmi romantikust és még az írónőt sem ismertem ezért, folyton halogattam. Mivel mostanában olvastam hasonló könyveket így gondoltam, kipróbálok ezt a könyvet is, hogy tetszik e majd. Tetszett!!!
Még csak most ismerkedem a történelmi romantikus regényekkel, de egyre jobban megszeretem őket. Nem is gondoltam, hogy valaha is ki fogok velük békülni. A kosztümös filmeket egyszerűen ki nem állhatom, és ezért azt gondoltam, hogy a könyvek se fognak tetszeni. Szerencsére nem lett igazam. Újabb műfajt fedeztem fel, amivel persze rengeteg könyv jár. :)
Amanda Quick-től ez volt az első könyvem és nagyon megtetszett. Igaz, hogy épp egy sorozat és ez a második része, de szerintem teljes mértékben olvasható volt, és kerek volt a történet így is. A történet két főszereplőjét nagyon megszerettem. Emma nagyszájú, bátor és vicces. Már az elejétől szerettem. Viszont Edison nem volt végig szimpatikus. A történet elején még nem szerettem igazán. De később persze, hogy imádtam. A nagy meglepetés Edison nagymamája Victoria volt. Akit a végére szintén megkedveltem. Ami kész csodának számít.
Kellemes csalódás volt ez a történet. Biztos fogok még az írónőtől olvasni.


Sippancs
5.0/5

Az ​ilyen történetek miatt imádom annyira Amanda Quicket! Az ilyenek miatt, amiben van élet, van humor, van báj, van romantika és egy kis krimi szál, vannak izgalmak és heves szócsaták, és amiben a szereplők talpraesettek, és csak úgy pattognak közöttük azok a szikrák.
Istenem! Most már biztos, hogy rossz korba és helyre születtem…


Első ​könyvem volt anno az írónőtől, és mindjárt kedvenc lett. A. Q. érdeme, hogy rákaptam a műfajra. A könyvet azóta többször is elolvastam.


Találkozás ​egy szekrényben, áljegyesség, egy egzotikus sziget rejtélyes legendája, közös nyomozás, a várva várt egymásra találás. Könnyen olvasható, de gyorsan felejthető.


h_viki14
5.0/5

Erre ​a könyvre nincs is tökéletesebb kifejezés, mint hogy ‘lehetetlenül bűbájos’. Mostanában nagyon rákaptam a történelmi romantikus könyvekre. Most pedig kaptam egy jól kidolgozott krimivel megspékelt történetet, amit alig tudtam letenni. Izgalmas volt olvasni, ahogy a cselekmény alakul miközben a rejtélyt próbálják kibogozni. A főszereplők jól egymásra találtak és végtelenül szerethetőek voltak benne a karakterek. Könnyed volt, és magával ragadó.Csak ajánlani tudom:)


vIVIv
4.5/5

„Ha ​délután veszel kézbe egy Amanda Quick-regényt, készülj fel rá, hogy ébren töltöd az éjszakát. Lehetetlenül bűbájos.”

Előnye, hogy gyorsan lehet vele haladni, és végig izgalmas, Emma szimpatikus, önfejű,okos és bátor, nem tud tűkön ülni. :D Edison és ő nagyon jó páros együtt, és az álca esküvő nem sokáig lesz az. :) A nagymama változott sokat, és ez Emmának köszönhető, mert őszintén kertelés nélkül rávilágított a lényegre, amit csak belátott végül, hogy a lánynak igaza van és egész jó kapcsolat kerekedett belőle.
A fél csillag levonás csak néhány furcsa szófordulatért és bakiért van, ami valószínüleg a fordítás hibájára írható, néhol el volt írva a név, hol dús kebel hol apró feszes ugyanannak a hölgynek..szóval ilyesmik. Na meg jóképű nő… . Ez annyira hülyén hangzik xd
Mindenestere a Vanza sorozat az egyik kedvencem az írónőtől.


Ezt ​a sorozatot kicsit érdekesen olvasom. A 4. résszel kezdtem és most a 2. résszel folytattam :D :D De így is teljesen érthető. Legalábbis nem maradt megválaszolatlan kérdésem.

A nyomozás ebben a könyvben nagyon jó volt.
Egyszerű meg nem is. Voltak elméleteim, gyanúsítottaim hamar lettek, de így is okozott meglepetést.
A szereplőket hamar megkedveltem, de hiányzott belőlük a tűz. Nem szikrázott a levegő közöttük. Bár a végére ez megváltozott és én úgy örültem ennek. Ott nagyon tetszett minden. Elég sokat mosolyogtam is.
Igaz, hogy ez a Vanza akármi dolog kicsit erőltetett volt, de így is tetszett a könyv. Kikapcsolódásnak jó.


Marcsi
3.5/5

Nem ​volt ez rossz…. de jó sem! :/
Valami nekem végig hibádzott, kevésnek éreztem a kémiát, hiába is ismételgette az írónő, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz a szereplők. A krimi szál egészen a végéig nagyon halvány volt, hiába húzott bele az utolsó 15 oldalnál, addigra már elvesztett. :/


andy332488
5.0/5

Egyik ​barátnőmtől kaptam ezt a könyvet a szülinapomra. Nem igazán vagyok a régi időkben játszódó könyvek szerelmese, így kicsit meg voltam ijedve tőle, de kellemesen csalódtam! Izgalmas dolgok történtek, és megfelelő módon volt humorral is átszőve a történet. Élveztem a főhősök incselkedő párbeszédeit. :D A krimi része is izgalmas volt, kíváncsi voltam, ki a tettes. :D


Ingryd
4.0/5

Szórakoztató, ​szellemes, romantikus és magával ragadó a történet. A cselekmény izgalmas, fordulatos és olvasmányos. A szereplők érdekesek voltak, de szerethetők, Emma alsó osztálybeli, határozott, dolgozó nő, Edison pedig a rejtélyes, távolságtartó, misztikus gazdag férfi. Nyomozás, titkok és rejtélyek, ezek jellemzik a történetet. Nagyon élvezetes volt és iszonyú gyorsan el lehet olvasni…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

7.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók