Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


CsepAdri
4.0/5

Olyan ​jól indult #és ment majdnem a végéig#, annyira a nem megszokott Gail Carriger hangulat, közben pedig nagyon magával ragadó, letehetetlen. Kétszer is rá kellett pislogjak Biff nevére, mert majdnem odaképzeltem egy y-t ;) Mindkét karater meglepetés volt, de főleg Bryan, nem hittem volna, h ilyen türelmes, odaadó és megértő. Max és a nagy szája, csak az a baj, h a vége felé csalódtam benne, azért is a csillag-, felesleges hiszti volt. Nagyon tetszik ez a világ, kíváncsian várom mit hoz még ki belőle az írónő.


FSzK
4.5/5

Ha ​egy szóval kellene jellemeznem ezt a könyvet, azt mondanám rá, hogy bájos.
Az előző kötet alapján nem gondoltam, hogy Biff/Bryan ilyen remek főszereplő lesz, de iszonyatosan édes volt. Max már más tészta, engem néhol nagyon bosszantott a viselkedése, ezért a fél csillag levonás.
Nekem legjobban az első 150 oldal tetszett, ahol lassan alakult ki a főszereplők közötti kapcsolat. Egyszerűen nem lehetett letenni! Olyan volt, mint egy meleg tündérmese vicces adok-kapokkal. Utána Max alaposan megcsavarta a dolgokat, amit egyrészt értek, de megérteni nem tudom. Nem árulok el nagy titkot, hogy a vége HEA és a következő kötetekben a falka többi tagja fog sorra kerülni.
Összességében Gail Carriger-nek ismét sikerült egy remek világot alkotnia igazán szerethető karakterekkel. Még mindig remek a humor és a stílus. Aki szerette a Napernyő Protektorátust és bírja az M/M regényeket, annak ez a sorozat is tetszeni fog.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók