Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Karinthy ​zseni. Egyre jobban szerelmes vagyok belé. Balatoni strandolás közben olvastam a könyvecskét, sokszor nevetgéltem rajta, majd hangos felolvasást tartottam a kedves páromnak is. Nekem összességében nagyon tetszett, nem csalódtam, sőt egyre jobban vágyok egy olyan tündérre aki teljesítené azt a kívánságom, hogy #legalább# egy napot eltölthessek Frigyessel…


externista
5.0/5

A ​cím sokat sejtető önismétlése keltette fel a figyelmemet. Mi is az énke? Ezekben a látszólag külön álló humoreszkekben az összes előtte megsejtett jelentést megtaláltam: saját gyermek, fiatalkori önkép, lelkiismeret, vagy önbizalomhiányból vagy kételkedésből eredő belső párbeszédek manifesztációja. Ez az első egyharmada a kötetnek. A folytatásban az életből vett legváltozatosabb témájú írások kerültek elő.
Számomra kiemelendő: Minden másképp van


balazs
4.5/5

A ​Találkozás egy fiatelemberrel volt rám a legnagyobb hatással. Sok tervet, álmot legyőz a sodrás, és nem túl jó erre gondolni. Még szerencse hogy bármikor vissza lehet lapozni az Énekelni tanulok-ra.


Adriaticum
4.0/5

Valóban ​volt a könyvben néhány – számomra – kevésbé érdekes írás, de nagyon megéri elolvasni ezzel együtt is. Az Én és Énke rész szenzációs, a lezáró Találkozás egy fiatalemberrel pedig megkapó, magamra is gondoltam közben, hisz pont 26 vagyok:)
A nyugodt és megfontolt ember ajánlott olvasmány minden korszakban, valóban veszélyes emberkategóriára hívja fel a figyelmet!
A Kedves Bicsérdy is szórakoztató és elgondolkodtató írás. A lezáró utópisztikus humoreszkből pedig ahogy én belegondoltam, van, ami már lehet, hogy nem pontosan a leírtak szerint de mindennapi valóságunkká vált:)


lizzizi
3.5/5

Olvastam ​már Karinthytól (Tanár úr kérem, Utazás a koponyám körül) ez mégis kicsit csalódás volt számomra a többi könyvéhez képest.
Voltak benne számomra nagyon vicces íráskák (Szeretem az állatokat, Kedves Bicsérdy, Játékokat veszek, Kik csókolóznak többet) amik ugyanakkor mélyebb értelműek is, viszont ebben a kötetszerűségben több volt számomra az elvont vagy a kicsit erőltetett írás, amikor már nem teljesen tudtam követni, hogy pontosan mit is akar az író. (bár lehet ez volt a célja)
Azért Karinthyról nem mondtam le. :) Szeretem a stílusát.


Évuka
5.0/5

remélem ​bennem is életem végéig megmarad énke.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

16.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.