Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Jeffi
5.0/5

Szeretem ​a meséket és mondákat, és szeretem Japánt is, így borítékolható volt, hogy ez a kötet is elnyeri tetszésemet. Úgy egy éve már biztosan a polcomon porosodott, és múlt héten fogta magát és leesett (szívbajt hozva rám!). Gondoltam, ha már így potyognak a könyvek akkor illendő volna el is olvasni, mielőtt visszarakom a helyére.
Nagyon jó kis gyűjtemény, ahogy néztem, a forrásaiból pár megvan nekem is, tehát lesz majd olyan történet amivel majd újra és újra találkozni fogok.
A kötet egyik legviccesebb, vagy legalábbis számomra legviccesebb története Csincsinpunpun apóka , aki egy rizsszemtől zenélőt pukizik. Igen! Konkrétan felnevettem amikor ehhez a történethez jutottam, mert ez már annyira abszurd, hogy nem lehet mást csinálni, mint nevetni, főleg amikor a szomszéd megirigyelve ezt, megpróbálja lemásolni a zenélő szellentést, csak annyira erőlködik, hogy közben nem puki sikerül…. :D
De tetszettek a rókás, istenes, átváltozós mesék is, nem is tudnék olyat mondani ami nem tetszett. És nagyon igényes a kiadás. Kevés, de szép képekkel illusztrált kötet. :)


Keikorca
4.5/5

Kedves ​tanmesék, sok állatos történettel és japán logikával. Külön gyönyörűségesek az illusztrációk.


Honey_Fly
5.0/5

Varázslatos ​Japán…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók