Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


AniTiger
3.0/5

Az ​úgy történt, hogy @Szimirza -val elolvastuk a Gyerekkönyvtárban hétfőn… A feléhez becsatlakozott @Jeffi is, szóval szépen voltunk. #1-1 csillag nekik. :)#

Őszintén? Inkább a társaság miatt volt jó meg vicces és a többi. Engemet nem győzött meg, de 100% nem is nekem / nekünk szánták. Cuki, színes, kevés a szöveg. A pixeles képek még csak-csak bejöttek, a többi nagyon nem. :))


Hörcsibald
5.0/5

Olvasom ​az értékeléseket, és le vagyok döbbenve. Mi nem tetszik ezen a könyvön? Tök király! Nem pont a rajzok, de akár azok is. Ez gyerek könyv, kb. két éveseknek, akik nagyon élvezik! Hihetetlen, hogy valaki felnőtt aggyal értékeli. Hogy kevés benne a szöveg. Hogy rondák a rajzok. Megáll az eszem. A gyerekek teljesen máshogy gondolkodnak. Amikor hintáztatom a babát, sokszor játszuk azt, hogy amikor jön felém a hinta, ezeket a köszönéseket mondom neki, és nagyon jókat kacag, pedig még csak 9 hónapos. Ölben ülve, olvasva pedig teljesen lekötik a színek. Jó belőle egy saját példány, hiszen többször olvasós, nézegetős.


Pixelhiba
5.0/5

Örülök, ​hogy @Dün-re és @Zonyika-ra lehet számítani a lökött könyvek felderítésében, lányok, mindig tök jókra hívjátok fel a figyelmemet. :) Ez valami oltári nagy volt (1-2 kivételtől eltekintve), kell saját példány, és puszi a szerzőnek.


Zonyika
4.0/5

Szép ​színekkel operál
- tényként szögezhessük -,
könnyen beletrafál,
mégis kinevessük,
egyszerűen színes,
és egy kicsit felszínes,
valljuk meg, de nem baj,
jön még szembe lila haj,
s majd tudjuk neki mondani:
Hogy van máma, láma? esetleg Csumi, Pumi!


Dün
3.5/5

Csumi, ​pumi!
Na az mindent vitt!
Azért biztosan hiánypótló könyvet írt ez a kedves Kárpáti tea bee (nem én találtam ki, de azért én kérek elnézést), meg persze el lehet rajta vigyorászni az átlapozása közben, és a pixelállatok azok pixelállatok és nem kell nekik szépnek lenni, de azért voltak állatok, akik lettek volna inkább pixelek, még mindig jobban jártak volna, a köszöntések pedig, hát kellene gondolkodni, hogy én tudnék-e ilyeneket gyártani, és hát nyilván fájdalmasak ezek…
Áh, nem is tudom, csak zagyvulok.
Inkább Bye, Gúnár!


Jeffi
0.5/5

Ez ​mi???? MI a fene ez, és atya úr isten!
Már az is kérdés volt, ki az a pancser aki ezért pénzt ad, majd az merült fel bennem, ki az aki kiadja?
Nem vicces…jó vicces kb. három mondat. Az egészben úgy sarccolva van….40 mondat(nem számoltam meg). A képek borzalmasak, képnek nem nevezhető, akármik. Számítógéppel összecsapott, vagy kézzel rajzolt(de akkor nem tud rajzolni) “művek”.
Gyerekeknek! Köszönések, ….“viccesen”.
Lehet, humortalan vagyok, lehet maradi, de szerintem nem vicces, nem szép, nem tanulságos, gyerek kezébe nem adnám, legszívesebben kivágnám a kukába. (Könyvtáré, úgyhogy nem bántom :P).
Hát…remélem nem az új gyerekkönyvek generációjának egy darabját sikerült megismernem, mert akkor szomorú leszek.


Cs_N_Kinga
2.5/5

Hát ​mit is lehet erről mondani. 10-12 mondat 1690ért? Még jó hogy csak a könyvtárból hoztam. Sokat barangoltam a neten, miket ajánlanak a gyerekeknek 8 éves kor körül. Ki választottam 3-400 könyvet. Ez hogy került oda? Még azt se tudom kiknek ajánlanám?! Mint mindent ezt is egyszer el lehet olvasni két percnél többet nem vesz igénybe. Ezt a pár csillagot csak keresztlányom miatt kapta, aki mosolygott rajta vagy kétszer ő most volt négy éves.


Video
2.0/5

Volt, ​ahol jó volt, de általában közhelyes, semmi különös.


Gabye
0.5/5

Jézusom!!! ​Mi ez?? :-o..@Jeffi hívta rá fel a figyelmemet ma délután a könyvtárba..Hát kb. 3 percig tartott kiolvasni..De azóta is a hatása alatt állok..És nem jó értelemben..Vannak benne képek, amik szörnyen csúnyák – sztem még egy gyerek is szebben rajzol, sokszor csak a mellé írt mondatból derült ki számomra, mit is ábrázol..A mondatok, ha lehet annak nevezni őket az oldalak szélén vannak 90 fokban elforgatva :-o..És még ha vicces mondatok lennének…De nem..Bugyutaságok 2-3 szóban..Fantáziátlan, érthetetlen, letaglózó!!!! Egyszerűen nem térek magamhoz, a gyerekirodalom megcsúfolása…..-x


Lahara
5.0/5

Az ​egyik legviccesebb gyerekkönyv, amit valaha a kezeim közé kaparintottam.
Véleményem szerint vagy nagyon szeretni lehet, vagy nagyon utálni. Átmenet nincs. Bár kellően hibbant ahhoz, hogy némely gyerek szellemileg visszamaradjon tőle, de én élveztem.
(állvaolvasott)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók