Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


“Mert ​az otthon ott van, ahol ő."

Mennyit nevettem! Nagyon jók voltak együtt. Az utolsó fejezetek pedig teljesen meghatottak. -
Nagyon várom, hogy olvashassak még róluk. ;)
{{A szex kicsit sok volt nekem. De teljesen el tudom hinni, hogy ilyen k@nos@k. :D}}


AniTiger
5.0/5

Azt ​gondolom, hogy sok mindent elmond a könyvről az, hogy kevesebb, mint egy nap alatt elolvastam! Egyszerűen nem bírtam abbahagyni, imádtam olvasni a fiúk barátságáról és szerelméről. Szerintem ez egy nagyon jól megírt és kitalált romantikus LMBT+ regény lett, és nagyon kíváncsi vagyok a duológia befejezésére is! (Bár hozzá kell tennem, hogy teljes egészet alkot önmagában is.) Tetszett az is, hogy mindkét fiú nézőpontját megismerhettük (jelen idejű E/1), mert így még jobban befészkelhették magukat a szívembe. ♡♡♡

Amondó vagyok, hogy ha valaki egy dögös LMBT+ NA regényt keres, akkor ugorjon neki ennek!

{{A regény hangvétele jócskán erotikus, Jamie és Wes szinte felperzselik egymást – többször aggódtam amiatt, hogy vajon meddig bírja az e-book olvasóm aksija, kisül-e mielőtt a könyv végére érek… :D :D :D -, ami abszolúte bejött, bár egy ponton sok volt a dögösség: „a farkam kéjesen emlékszik vissza az éjszakára”. Egy-két hasonló szöveget – meg a folyamatos káromkodást – leszámítva nagyon szerettem olvasni a könyvet… Az erotikus részeket is, mert nagyon működik a fiúk között a kémia!}}

Bővebben a blogon…
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2018/12/him-ezasrac.html


kellyolvas
5.0/5

A ​szerzők közül Sarina Bowent nem ismertem, de Elle Kennedy neve garancia volt számomra, hogy nem fogok csalódni, és így is lett. Nagyon egy hullámhosszon dolgoztak, nem találtam hibát a gyors váltások során sem. Rendkívül jól szórakoztam a két srác viselt dolgain, megtalálták a hangot a szívemhez, belevaló sportoló mindkettő, akik nem vetik meg az élet örömeit sem. Annyira összeillik ez a két srác, hatalmas barátság alakul közöttük az évek folyamán, ami Wes részéről minden nyáron szerelemmé alakul, amit magába fojt. Sok visszaemlékezős jelenet mutatja be őket kamaszként.
Szerintem ennek a szerelemnek a története akár mintapélda is lehetne. Olyan gyönyörűen haladnak lépésről lépésre, az érzelmeik kimutatásában és kimondásában éppúgy, mint a szex lépéseiben. Nyilvánvalóan vannak egyszerűbb fokok, és vannak a legnagyobb bizalomra épülő cselekedetek, amin szépen végighaladnak, megfelelően izgalomban tartva az olvasót. Ez a két srác jó felépítésű, izmos testtel rendelkező pasi, akiknek nem sok kell a szex beindításához, persze, hogy szívesen olvassák a nők (is) ezeket a forró jeleneteket. Az biztos, hogy sistergett közöttük a kémia. A hétköznapi életükben éppúgy egymásra hangolódtak, mint az intim együttlétekben, elcsépelt a szó, de tényleg egymásnak teremtette őket a két szerző. {{Wes évek óta biztos benne, hogy meleg, ez nála nem kérdés, de Jamie-nek már nehezebb feldolgoznia az érzéseit, de végül ő is rátalál az identitására. Bírtam benne, hogy a végére akart járni, próbát tett magán és meghozta a döntéseit.}}
A két srác családja ég és föld, nem is különbözhetnének jobban. A szerzők ezen keresztül is megmutatták a normális és a homofób hozzáállás közötti különbséget, ami más kapcsán is előtérbe kerül a regényben, szóval nem csak a kellemes oldala mutatkozik meg ennek a kapcsolatnak. Wes apja egy tuskó, pénzeszsák, az anyja meg kirakatnő, csak bólogat a férjének, nem viselik el a másságot, semmilyen szinten. Jamie családja viszont óriási, öt testvére is van, és mind idősebb, szóval edzettebbek is a szülők és baromi toleránsak. Egyszerűen nem téma, hogy milyen nemű a partnere, az a fontos, hogy boldoggá teszi a fiukat.
Egymás elfogadása és felvállalása volt a fő mondanivaló, amihez szép keretet adott a sport. A szerzők gyönyörű ívet adtak ennek a kapcsolatnak, nem volt semmi erőltetett benne, semmi durvaság. Sok humoros pillanat mosolyogtatott meg, imádtam mindkét srác dumáját, plusz Jamie családja nevettetett meg több alkalommal is, fergeteges volt a facebookos családi csoport kommentelése a coming-out kapcsán.
Az MM regények világába az egyik legjobb belépő ez a regény, remélem szeretni és élvezni fogja minden olvasó. Önmagában is élvezhető a regény, de van folytatása, remélhetőleg minél hamarabb megjelenik a magyar kiadás is.


Ez ​a könyv azontúl, hogy mennyire forró és szexi, nagyon sok dologra tapint rá #khmm ;)#
Többekközött Érinti a homofóbiát, az emberek megvetését és undorát a melegek felé.
Szó esik az önmagunk megismeréséről egy huszonkét éves srácon keresztül.
Könnyű volt a helyemet Jamieébe képzelni, mert nagyon szimpatikus srác. Nagyon szerencsés, hogy ilyen családja van, mint amilyen. A gondolataim elkalandoztak egy-egy szünet alatt, hogy ha én a lányokat szeretném akkor mi lenne… valószínűleg úgy akarnék rájönni a dolgokra, ahogy Jamie is tette és ez a 21.századi megoldás igazán hihető volt.
Valószínűleg ugyanolyan gondolataim és kétségeim lennének, ami miatt szintén emberközeli volt számomra a történet.
Az egész könyv úgy volt jó, ahogy van. Nem csak azért mert könnyű elképzelni az ilyen események sorát önmagunkkal is, hanem mert borzasztóan valósághű volt.
Két fiatal férfi szerelme, ami a mai napokban is sajnos megütközést, undort, megvetést vált ki az emberekből; ami annyira forró és szenvedélyes, hogy én magam is csak pirulva olvastam; amiben itt vannak a kétségek és a félelem.
Többször szorult össze a torkom West miatt, aki önmagát már felvállaló melegként megélt ezt-azt. Aki kétségek között örlődött és félt igazán szeretni a sok: Mivan ha… Mi lesz ha,…. miatt.
Nagyon szép, romantikus, ugyanakkor vicces és nem túl nyálas, giccses történetet kaptunk.
Vannak merészebb viccek benne, annál is részletesebb erotikus jelenetek és az biztos, hogy nem sztereotíp meleg párt kaptunk, akik rózsaszín ruciban, műszempillával nyávognak egymással.
Ez egy igazi, ízig vérig férfi párról szóló történet, akik tudják, hogy mitől döglik a légy! - #vagy én olvasás közben :D#
Nagyon-nagyon jó könyv!!


2018 ​legnagyobb kedvence lett ez a szexi, romantikus, humoros és a végletekig szerethető könyv. Úgy érzem, a két írónő nagyon jól összerakta a szálakat, nem volt sehol unalmas, a karakterek lelki fejlődése végig jól tetten érhető, ráadásul az erotikus részek is szépen lettek megírva. A hokis téma plusz jó színezetet adott a kötetnek.

Bővebben a blogomon :)
▶️ http://sorok-kozott.hu/2018/11/konyvkritika-elle-kennedy-sarina-bowen-him-ez-a-srac/


ap358
5.0/5

Nagyon ​féltem ettől a könyvtől. Amikor kinyitottam a csomagot és megláttam, hogy ez van benne, teljesen ledöbbentem. Valami véletlen folytán rendeltem meg, de jókat mondtak róla, gondoltam belevágok.
Az LMBTQ-tól, mint főszáltól általában rettegek, jobban szeretem, ha a kapcsolatokra épít, egy olyan szerelmet boncolgat, ahol nem minden az identitás sötét bugyráról és a következményekről szól.
És ezt itt megkaptam. Oh, nagyon imádtam!
A fiúk belopták magukat a szívembe.
Wes és Jamie kapcsolata szépen bontakozik ki, nyomon követhettem, miként alakul egy gyerekkori barátság forró románccá. Erotikában sem volt hiány, ellenben drámában igen, és ezzel tökéletes lett számomra az egyensúly.
Wes már fiatalon megtapasztalt néhány árnyoldalt, Jamienek meg kell harcolnia a saját érzéseivel, gondolataival, mégis a humor és a szerelem kerül előtérbe, és ez így nagyon jól működött.
Jamie szülei és testvérei elképesztőek, mindenkinek ilyen családot kívánok.


ViveEe
5.0/5

Nem ​vagyok hozzászokva az ilyen könyvekhez, eddig csak Ward Qhuinn és Blay párosával találkoztam, de tetszett.
Történetünk két hokijátékosról szól, akik a legjobb barátok voltak, amíg történt egy kísérletezés.
Most újra találkoznak, és megpróbálják rendezni a kapcsolatukat.
Imádom Kennedy-t, de kicsit zavar, hogy már megint hokijátékosokól szól, nem teremt új környezetet. #Hasonlóan zavar Penelopé Ward piercinges fickó áradata. Szerintem nem szexi a piercing… Mindegy is.#
De ennek ellenére működik, nagyon tetszett az edzősködés része, nagyon szépen terelgették a fiatalokat.
A főszereplők pedig kezdenek egymásra találni, és Canning kezdi felfedezni egy új énjét.
Nagyon tetszik a téma, ahogy látjuk feldolgozni, és elfogadni ezt az új információt magáról.
Igazán szerethető a két fiú, sok vicces pillanatot élhetünk meg velük. Az erotikus részek is jók, bár egy-két dolgot nem igazán akartam elképzelni, #nem ment# [spoiler] pl. amikor meglovagolja West a kocsiban [/spoiler]
És ha megvagyunk saját magunk elfogadásával, jön sajnos a külvilág.
Az emberek különböző reakciói nagyon jól lettek megírva, szörnyű, hogy mennyire nem tudunk elfogadóak lenni olyanban, amihez semmi közünk, és nagy eséllyel semmilyen befolyással nincs a mi életünkre. Nem vagyok álszent, én sem biztos, hogy szívesen nézegetnék két szerelmes férfit az utcán, #bár mindegy milyen összetételű a páros, utálom, ha a fülemnél cuppognak..#, de soha nem kezdenék el beszólogatni, de még rondán sem néznék rájuk, mert ez is ugyanolyan szerelem, mint másoké.
A vége pont ebben aratott nálam. Vannak olyanok, akiknek az ember a fontos.
Na és ami plusz egy fiúkról szóló könyvben. Mindenféle hiszti nélkül kezelik a próblémákat.
A lényeg, hogy nagyon szép volt, érintette a téma fontos tényezőit, és hiteles is volt.
Akit érdekel az ilyen, annak mindenképpen ajánlom.


Nickola
5.0/5

Még ​sosem olvastam LMBT könyvet. Egyet se. Közelükbe se kerültem. Voltaképpen LMBT könyv szűz voltam. DE, ez a borító, az hogy hokisokról szól, és hogy Elle Kennedynek is köze van hozzá, hát így már tudtam hogy nekem bizony ez a könyv nagyon is KELL!!! És milyen jól döntöttem, de imádtam, minden egyes sorát. És csakis azért bánom hogy elolvastam mert így soha többet nem olvashatom el előszőr.
Csodálatos, vicces, érzelmes, de mégis a szereplők annyira férfiasak, annyira jól lettek megírva.
Innentől biztos nyitottabb leszek az LMBT könyvekre. :)


“Aztán ​a megmaradt két kiló Skittlest egy bulin szétosztottam a gimis haverok között. Egy rakás sört benyomtunk aznap, és később mindenki szivárványszínűt rókázott.” #:’D#

Úgy látszik teljesen mindegy Elle Kennedy kivel áll párba, mert így is-úgy is egy mestermű születik.
Az év egyik legjobban várt és életem első LMBT könyve volt, de ahwhwgshsgs… . . Teljesen odáig vagyok mindkét srácért! Imádtam! <3
A könyv egész komoly témát feszeget, mivel rengetegen elítélik azokat – tisztelet a kivételnek – , akiknek más a nemi identitásuk, mint az átlagnak. #Ezt még a mai napig nem értem. Ők is épp olyan emberek, mint mindenki más.# Ezt a regényben is gyönyörűen lereagálták pozitív és negatív szempontból is. Ezután megkérdőjelezem, hogy miért ódzkodtam az LMBT könyvektől. Őszintén szólva fogalmam sincs.
Nem tudom megmondani utoljára mikor nevettem egy könyvön ennyit. :’D Rengeteg volt a poén, már a 40. oldal után rázott a röhögés.
Wes vívódását teljesen meg tudom érteni, a környezetemben is tapasztaltam hasonlót, bár nem ilyen mélységig. {{Poén helye. :D}} De a végén Frank hozzáállása a dologhoz engem is megcsodálkoztatott. #Van egyáltalán ilyen szó?# Tetszik, hogy ennyire lazán kezelik a dolgot, szerintem ez így helyes.
Jamie pedig… Meglepett. Persze, az ő részéről is megértem a dolgot, nem lehet könnyű helyzetben, ahogy vacilál, hogy ez, vagy az legyen… Helyeslem a döntését, a vallomása pedig ahhh… <3
A két írónőnek tökéletesen sikerült bemutatnia ki melyik nemi szerepet képviseli, az arcpirító jelenetek pedig… Inkább hagyjuk, ide a következő kötettel! :D

“Ha olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, akkor ők lesznek a családod.”

Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki egy kis izgalomra vágyik a sok megszokott romantikus között. Wes és Jamie mellett garantáltan nem fogtok unatkozni. ;)
Csatoljátok fel a korcsolyát, és irány a jég!


eSsZ
5.0/5

akik ​ismernek, azoknak nem titok, hogy imádom a jó lmbt könyveket…
ezt sem előszőr olvasom már, hiszen egyik kedvencem… szeretem őket és remélem, hogy jön majd a folytatás is.. Jamie és Wes kihagyhatalan… olvassátok :)

az eredetihez írt értékelésem…

ohhh nagyapám szent lila pöttyösmamusza :D
ez valami nagyon édes volt. tényleg. nem tudok más szót rá, csak azt hogy édes, vagy aranyos, vagy cukker… de mivel csak jégkorongosok….. maradjunk az édesnél.. :D

amúgy meg totál teljesen megvett magának a két srác, még az sem zavart, hogy nyúlfaroknyit sem értek ehhez a sporthoz… és bizony utána kellett néznem… mert nem szeretek tökre tudatlan lenni… de nem is ez volt a lényeg.. ha nem ők ketten… és én totálisan imádom őket.. lehet könyvet szinte végig mosolyogva olvasni? lehet… :D
garantált a kikapcsolódás a lazítás és a totális nem alvás még a végére nem érsz… :)
jahhhjj… szent hoki üti … hol a következő rész?! nem bírom ki márciusig…

azt hiszem új kedvencet avattam :)
még az sem zavart, hogy itt-ott mintha túl hamar történtek volna meg a dolgok… de ugye ha valami jól van megírva és szerethetővé teszik se perc alatt… abba nem lehet belekötni :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók