Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Naiva
5.0/5

Általában ​nem győzöm szűrni a frisseknél felbukkanó, már többször látott, és folyton visszatérő idézeteket, de nem az én két „fiamnál”. Én töltöttem fel őket a molyra. Tudom, semmi jelentősége, mégis rájuk vagyok a legbüszkébb.
A ‘Wesmie’ páros újból elrabolta szívemet, eszemet, lelkemet. Lehetetlenség őket nem szeretni. Azt mondom, sokkal több ilyen és ehhez hasonló könyvre lenne szükség. Továbbra is úgy érzem, az erotikus jelenetek jobbak és forróbbak voltak, mint a legtöbb férfi-nő páros esetében. Annyira tüzes és forró, hogy elolvasztja a jégpálya jegét.


Sippancs
5.0/5

Teljes ​mértékben megértem, hogy miért rajonganak ezért a könyvért/sorozatért ennyien. Sőt, most már én is egy rajongó vagyok a sok közül!
Nagyon szerettem Wes és Jamie történetét. Nem kellett hozzá 5 perc sem, hogy magával ragadjon, ahogy 1 nap sem, hogy a végére érjek. Imádtam a srácok lazaságát, nyitottságát, gondolatait és nem utolsó sorban a dobozos játékukat (egy ilyet én is el tudnék képzelni valamelyik barátnőmmel :)). Tetszett, hogy néhány dologtól eltekintve mindent meg tudtak beszélni, legyen szó testiségről, érzésekről vagy szexuális beállítottságról. (Egy kicsit paráztam is az elején, hogy Jamie hogyan viszonyul majd Weshez, hogy túl sokáig tart majd, amíg kéreti és/vagy elfogadja magát, de erre szerencsére nem igen került sor.)
Ami az erotikus részeket illeti, számomra nem volt sok, sem zavaró, de tény, hogy a srácok – egy idő után – rendesen adtak az érzésnek. ;)
Remélem, hogy a kiadó elhozza nekünk a folytatást, mert nagyon kíváncsi lennék a szürke hétköznapokra is.
5 csillag és ajánlom.


“Mert ​az otthon ott van, ahol ő."

Mennyit nevettem! Nagyon jók voltak együtt. Az utolsó fejezetek pedig teljesen meghatottak. -
Nagyon várom, hogy olvashassak még róluk. ;)
{{A szex kicsit sok volt nekem. De teljesen el tudom hinni, hogy ilyen k@nos@k. :D}}


Szilvi00
5.0/5

Már ​majdnem elkezdem angolul olvasni, amikor jött a hír, hogy a KMK kiadja magyarul. Ezer hála érte! Gondoltam, pár hónapot kibírok valahogy, a karácsonyfa alatt jól fog mutatni a papírkönyv. A borító remek, a tartalom maga a tökély. Ami engem illet, ennél boldogabb és elégedettebb nem is lehetnék!
Elle Kennedy-ben még sosem csalódtam, Sarina Bowen nevét jól megjegyzem magamnak. A srácok végtelenül szimpatikusak voltak, a történet minden perce lekötött, az írópáros stílusa pedig pont az én ízlésemnek megfelelő volt. Humoros, romantikus, erotikus. Legutóbbit különösen jól sikerült tálalni, szerintem aki sosem olvasott ebben a témában, annak sem lesz meredek vagy meghökkentő Wes és Jamie egymásra találása. A nővérem elolvasta a fülszöveget és megkérdezte: “Melegek?” Erre én: “Á, nem. Tűzforrók!” :) A szívem minden porcikája értük dobogott. Nem bírtam letenni, hajnalig olvastam. Inkább leszek ma kialvatlan, mint 12 óráig tudatlan…


Niitaa
5.0/5

A ​teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2018/12/sarina-bowen-elle-kennedy-ez-srac-him-1.html

“Mindig is úgy gondoltam, hogy egy nő számára igazán nehéz férfi karaktereket alkotni, hiszen az ellenkező nem teljesen más gondolkodásmóddal, érdeklődési körrel, dolgokra adott reakcióval rendelkezik. Az általam olvasott legtöbb könyvben nem is éreztem igazán a férfias vonások megjelenését, vagy ha sikerült is előcsalogatni, sokszor a romantika megjelenésével levetették magukról a szereplők, ám mivel magam sem lettem volna képes sosem jobbat alkotni, így sosem róttam ezt fel senkinek. Most találtam meg azokat a karaktereket, akik azon kevesek közé tartoznak, akik minden helyzetben képesek megőrizni önmagukat – s ez csak is az írói hozzáértést erősíti.
Nagy elvárásokkal álltam neki a könyvnek, s magam sem hittem, hogy képes teljesíteni mind. Azt pedig álmomban sem gondoltam, hogy képes még túl is szárnyalni. Mégis sikerült neki. Elle Kennedy újfent bebizonyította, hogy nem hiába szerepel a kedvenc íróim között.
A két fiú nagyon odateszi magát, minden tekintetben. Repkednek a poénok, a csínyek, a riposztok, miközben az elektromosság szikrázik a levegőben. Ha kell, akkor olyanok, mint két kamasz, máskor pedig erős, szenvedélyes férfiak. A regény minden sorát élveztem. Igazán újszerű élményt adott.
A Him, magyar címen Ez a srác mérföldekkel lekörözi a piacon lévő LMBT könyveket. Azok számára is élvezetes órákat biztosíthat, akik alapvetően nem rajongóik eme kategóriának, ám kellő mértékű nyitottsággal és kíváncsisággal rendelkeznek. Véleményem szerint érdemes megpróbálni, tökéletes kikapcsolódást nyújt. Szinte letehetetlen.”


kellyolvas
5.0/5

A ​szerzők közül Sarina Bowent nem ismertem, de Elle Kennedy neve garancia volt számomra, hogy nem fogok csalódni, és így is lett. Nagyon egy hullámhosszon dolgoztak, nem találtam hibát a gyors váltások során sem. Rendkívül jól szórakoztam a két srác viselt dolgain, megtalálták a hangot a szívemhez, belevaló sportoló mindkettő, akik nem vetik meg az élet örömeit sem. Annyira összeillik ez a két srác, hatalmas barátság alakul közöttük az évek folyamán, ami Wes részéről minden nyáron szerelemmé alakul, amit magába fojt. Sok visszaemlékezős jelenet mutatja be őket kamaszként.
Szerintem ennek a szerelemnek a története akár mintapélda is lehetne. Olyan gyönyörűen haladnak lépésről lépésre, az érzelmeik kimutatásában és kimondásában éppúgy, mint a szex lépéseiben. Nyilvánvalóan vannak egyszerűbb fokok, és vannak a legnagyobb bizalomra épülő cselekedetek, amin szépen végighaladnak, megfelelően izgalomban tartva az olvasót. Ez a két srác jó felépítésű, izmos testtel rendelkező pasi, akiknek nem sok kell a szex beindításához, persze, hogy szívesen olvassák a nők (is) ezeket a forró jeleneteket. Az biztos, hogy sistergett közöttük a kémia. A hétköznapi életükben éppúgy egymásra hangolódtak, mint az intim együttlétekben, elcsépelt a szó, de tényleg egymásnak teremtette őket a két szerző. {{Wes évek óta biztos benne, hogy meleg, ez nála nem kérdés, de Jamie-nek már nehezebb feldolgoznia az érzéseit, de végül ő is rátalál az identitására. Bírtam benne, hogy a végére akart járni, próbát tett magán és meghozta a döntéseit.}}
A két srác családja ég és föld, nem is különbözhetnének jobban. A szerzők ezen keresztül is megmutatták a normális és a homofób hozzáállás közötti különbséget, ami más kapcsán is előtérbe kerül a regényben, szóval nem csak a kellemes oldala mutatkozik meg ennek a kapcsolatnak. Wes apja egy tuskó, pénzeszsák, az anyja meg kirakatnő, csak bólogat a férjének, nem viselik el a másságot, semmilyen szinten. Jamie családja viszont óriási, öt testvére is van, és mind idősebb, szóval edzettebbek is a szülők és baromi toleránsak. Egyszerűen nem téma, hogy milyen nemű a partnere, az a fontos, hogy boldoggá teszi a fiukat.
Egymás elfogadása és felvállalása volt a fő mondanivaló, amihez szép keretet adott a sport. A szerzők gyönyörű ívet adtak ennek a kapcsolatnak, nem volt semmi erőltetett benne, semmi durvaság. Sok humoros pillanat mosolyogtatott meg, imádtam mindkét srác dumáját, plusz Jamie családja nevettetett meg több alkalommal is, fergeteges volt a facebookos családi csoport kommentelése a coming-out kapcsán.
Az MM regények világába az egyik legjobb belépő ez a regény, remélem szeretni és élvezni fogja minden olvasó. Önmagában is élvezhető a regény, de van folytatása, remélhetőleg minél hamarabb megjelenik a magyar kiadás is.


AniTiger
5.0/5

Azt ​gondolom, hogy sok mindent elmond a könyvről az, hogy kevesebb, mint egy nap alatt elolvastam! Egyszerűen nem bírtam abbahagyni, imádtam olvasni a fiúk barátságáról és szerelméről. Szerintem ez egy nagyon jól megírt és kitalált romantikus LMBT+ regény lett, és nagyon kíváncsi vagyok a duológia befejezésére is! (Bár hozzá kell tennem, hogy teljes egészet alkot önmagában is.) Tetszett az is, hogy mindkét fiú nézőpontját megismerhettük (jelen idejű E/1), mert így még jobban befészkelhették magukat a szívembe. ♡♡♡

Amondó vagyok, hogy ha valaki egy dögös LMBT+ NA regényt keres, akkor ugorjon neki ennek!

{{A regény hangvétele jócskán erotikus, Jamie és Wes szinte felperzselik egymást – többször aggódtam amiatt, hogy vajon meddig bírja az e-book olvasóm aksija, kisül-e mielőtt a könyv végére érek… :D :D :D -, ami abszolúte bejött, bár egy ponton sok volt a dögösség: „a farkam kéjesen emlékszik vissza az éjszakára”. Egy-két hasonló szöveget – meg a folyamatos káromkodást – leszámítva nagyon szerettem olvasni a könyvet… Az erotikus részeket is, mert nagyon működik a fiúk között a kémia!}}

Bővebben a blogon…
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2018/12/him-ezasrac.html


GytAnett
5.0/5

Erről ​a könyvről sem tudtam semmit, csak mentem a rajongó tömeg után. Na jó, csak a figyeltjeim után, akiknek adok a véleményére. :) Meg hát Elle Kennedy neve alapvetően már garanciát jelent számomra egy jó könyvre. Nem is bántam meg, hogy megrendeltem. :)
Egyáltalán nem ódzkodom az LMBTQ könyvektől, ettől függetlenül meglepett, hogy mennyire szókimondó és mennyire részletekbe menő leírásokat kaptunk, mégsem tudott zavarni, sőt, azt kell mondanom, hogy ez a történet nagyon buja és szexi volt, sajnáltam, hogy a végére értem.
Mindkettő főszereplő srácot nagyon szerettem. Mindketten valami másért voltak igazán szimpatikusak, de az biztos, hogy a való életben is nagyon szívesen megismerném őket. Meg hát esztétikai szempontból is szívesen találkoznék velük. :D
Szerettem, hogy amellett, hogy tényleg igen részletes leírásokat kaptunk a szexjelenetekről, mégis tele volt érzelmekkel. Nem csak a szeretettel és a szerelemmel, hanem olvashattam Jamie összezavarodásáról, mások reakciójáról, homofóbiáról.
Szerettem a helyszíneket, ahol játszódott a történet, a legkedvesebb a tábor volt. Jók voltak a „töltelék” részek is, soha nem éreztem azt, hogy untam volna. Inkább azzal volt a gondom, hogy nem volt lehetőségem együltő helyemben elolvasni. :D
Imádtam, hogy szépen lassan tudtuk meg, hogy milyen is volt Wes és Jamie barátsága, mi történt velük, ami miatt 4 évig szünetelt a kapcsolatuk. {{Bár bevallom, azt egy kicsit furcsálltam, hogy Jamie-ben soha nem merült fel, hogy ő esetleg a pasikat is szeretheti. Ennek azért 22 éves korára már fel kellett volna tűnnie, nem?}} A kapcsolatuk is lassan, de biztosan bontakozott ki. Egyszerűen csak jó volt olvasni. :)
Mindenképpen ajánlom azoknak a könyvet, akik mernek és szeretnek ilyen témában olvasni, mert ez már tényleg olyan mélységekben jár, amihez nagyon elfogadónak kell lenni.


vikcs
5.0/5

Ez ​volt a legelső LMBTQ könyv, amit életemben olvastam. És őszintén meglepett. Azért mertem ilyet a kezembe venni, mert tudtam, hogy nem fogok kiakadni és undorodni a témán, ez fontos, hisz aki ilyet érez, az ne is kezdje el a könyvet. Ehhez a témához kell egy bizonyos szintű elfogadás. Bevallom, voltak kétségeim, hogy mennyire fog nekem ez tetszeni, hogy nem-e lesz nekem ez túl sok, de szerencsére kellemesen csalódtam.

Ami rögtön feltűnt, az Elle Kennedy szokásos, humoros, megnyerő stílusa volt. Ugyanaz a lazaság, amivel ő felépíti a könyveit, élvezhető, szórakoztató tálalásban, egy kicsit pasisabb verzióban, ugyanis mindkét főszereplőnk férfi, ugyebár.

A két srácot pedig egyszerűen imádtam. Külön-külön is fantasztikus egyéniségek, de együtt mindent visznek. Fantasztikus párost alkottak, szeretem a csipkelődésüket, ahogy húzzák egymást, és a meghittebb pillanataikat is. Két edzett, életerős férfi, akik képesek a gyengédségre. Érdekes volt látni Jamie gondolatait, hogy hogyan viszonyult Wes-hez és az egész helyzethez. Minden esetben tisztelettel voltak egymás iránt, odaadóan, mégis óvatosan közeledtek egymáshoz. Tökéletesen bemutatta egy kapcsolat felépülését, az apró lépésekkel haladó bizalmi létrát az intimitás felé. Ez tényleg egy csodálatos szerelmi történet.

A könyv erősen erotikus, szóval tényleg csak az vegye kézbe, akit ez nem zavar. Viszont ha már kézbe veszed, nem fogod megbánni, és teljesen beleszeretsz!

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/12/sarina-bowen-elle-kennedy-him-ez-srac-1.html


Ez ​a könyv azontúl, hogy mennyire forró és szexi, nagyon sok dologra tapint rá #khmm ;)#
Többekközött Érinti a homofóbiát, az emberek megvetését és undorát a melegek felé.
Szó esik az önmagunk megismeréséről egy huszonkét éves srácon keresztül.
Könnyű volt a helyemet Jamieébe képzelni, mert nagyon szimpatikus srác. Nagyon szerencsés, hogy ilyen családja van, mint amilyen. A gondolataim elkalandoztak egy-egy szünet alatt, hogy ha én a lányokat szeretném akkor mi lenne… valószínűleg úgy akarnék rájönni a dolgokra, ahogy Jamie is tette és ez a 21.századi megoldás igazán hihető volt.
Valószínűleg ugyanolyan gondolataim és kétségeim lennének, ami miatt szintén emberközeli volt számomra a történet.
Az egész könyv úgy volt jó, ahogy van. Nem csak azért mert könnyű elképzelni az ilyen események sorát önmagunkkal is, hanem mert borzasztóan valósághű volt.
Két fiatal férfi szerelme, ami a mai napokban is sajnos megütközést, undort, megvetést vált ki az emberekből; ami annyira forró és szenvedélyes, hogy én magam is csak pirulva olvastam; amiben itt vannak a kétségek és a félelem.
Többször szorult össze a torkom West miatt, aki önmagát már felvállaló melegként megélt ezt-azt. Aki kétségek között örlődött és félt igazán szeretni a sok: Mivan ha… Mi lesz ha,…. miatt.
Nagyon szép, romantikus, ugyanakkor vicces és nem túl nyálas, giccses történetet kaptunk.
Vannak merészebb viccek benne, annál is részletesebb erotikus jelenetek és az biztos, hogy nem sztereotíp meleg párt kaptunk, akik rózsaszín ruciban, műszempillával nyávognak egymással.
Ez egy igazi, ízig vérig férfi párról szóló történet, akik tudják, hogy mitől döglik a légy! - #vagy én olvasás közben :D#
Nagyon-nagyon jó könyv!!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók