Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Milli88
5.0/5

Azt ​a nem jóját. xD Micsoda összefonódások vannak itt kérem szépen. Ahogy az lenni szokott Viki írásainál mindig kevés, bár azért itt is csurran-cseppen 1-2 infó. Még jó, hogy az első rész a polcomon van. :) Hajró Mr. Jófiú. :P


Pandalány
5.0/5

Olyan ​jó volt visszazökkenni Baráth Viki világába. <3
Alig várom Az igazság nyomában folytatását, remélem ott többet kapunk Oliverből. Ez a novella nagyon tetszett róla. Az pedig különösen, hogy felbukkant Ana, sőt, Hannah is. :*


B_Viki23
4.5/5

Hogy ​én ezt mennyire tudtam :D
Ez az utalás.. Kell, hogy visszatérjen Ő! ❤☺


Dorina_S
5.0/5

Jaj, ​hát mindenre számítottam ezzel a novellával kapcsolatban, csak arra nem, amit végül kaptam. Mr. Oliver Jones, a DEA-ügynök. Nos, Ő egy nagyon érdekes, és összetett karakter volt már a Főnökben is. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis szösszenet róla fog szólni, de rettentően örültem neki. Szerencsére már a könyvbemutatón hozzájutottam, így nem kellett sokat várnom az olvasására. Tökéletes átkötés a Főnök és az Igazság nyomában között, de én mégis visszacseppentem a drogkartellek világába és Mexikóba a röpke húsz oldal alatt. Annyira visszaadta a Főnök hangulatát, hogy nem akartam elhinni, amikor az utolsó oldalra értem, hogy vége…nincs több oldal.
Nekem Ryan volt a nagy kedvencem, és persze Ana, aki egy rettentően erős és független nő. Nagyon nehéz dolga van a Főnökben történtek után, de ő kitart és túlél, de a túlélés után inkább már él, ez pedig Olivernek köszönhető.
Az írónő már a tőle megszokottan csavarta a szálakat, és számos rejtélyt és utalást rejtett el ebben a történetben, ezért úgymond reménykedni kezdtem…remélem nem hiába.
Egyszóval imádtam, de egy hibája volt….hiányzott mellőle még vagy négyszáz oldal. Remélem legközelebb már ekkora terjedelemben fogom a kezemben tartani Oliver történetét.


Faythe
4.5/5

Mivel ​még nem olvastam a Főnököt, így kicsit zavaros volt a történet számomra, mert egyedül a Hannah szállal tudtam összekötni, de egyébként jó volt picit megismerni Olivert.
Talán majd a Főnök olvasása után összeállnak a képek nálam is. :)


Réka0128
5.0/5

Remélem ​hosszabb terjedelemben is olvashatunk majd Oliverről és arról, hogy miféle kutyaszorítóba keveredett. :)


Perly
-/5

Ki ​nem állhatom ezt az embert! Már A főnökben sem szívleltem, és tuti, soha nem is fogom! Anának, Ricknek és Ryannek örültem, még ha egyesek csak említés szintjén fordultak elő. ♥ A csillagozást későbbre halasztom, mert EZT még emésztenem kell… Ettől függetlenül alig várom már, hogy olvashassam Az igazság nyomábant! :-)


Vien
5.0/5

Úgy ​látszik, a mai napomon Viki miatt mindig leesik az állam … ezek után félek elkezdeni az Igazság nyomábant (#hahaha alig várom#).

Mint azt nem olyan régen A főnök kapcsán írtam: Oliver sokkal árnyaltabb karakter, mint aminek elsőre látszik. És most meg is döbbentett. Hol van a többi oldal, Vikim? Kész fizikai fájdalom volt így abbahagyni az olvasást … viszont a vége (is) reményeket ígér a folytatásra. Istenem, annyira szeretném!

Ryan volt az abszolút kedvencem, de én Olivert sem tudom utálni. Ezek után főleg nem. Nem is akarom. Rejtélyes kis novella volt ez, és nem tudom, hova vezet, de ha most olvashatnám is későn lenne:")

_ Világéletemben én voltam a jófiú, most mégis olyan kutyaszorítóba keveredtem, amiből ép bőrrel lehetetlen kimászni._

Viki, Viki, mire készülsz Te?! ❤


janee
5.0/5

Micsoda ​érdekes összefonódás. Őszintén szólva ha nem olvasom Dorina értékelését nem áll össze Oliver novellája a Főnökkel, csak az Igazság trilógiával, ám így csak egyre izgalmasabb a történet. És a vége… Hmm… Csak nem?! Remélem de igen. :) Szívesen olvasnám az ő történét is.


Alig ​20-30 perc alatt végig olvastam a novellát. Nagyon tetszik. 5*, gratulálok Kedves Írónő!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók