Ajax-loader

Ki ​látott már stresszes macskát? Aki hajlandó megtenni valamit, amihez nem fűlik a foga? Esetleg pont ellenkezőleg: akinek meg lehet tiltani azt, amihez éppen kedve van?
A francia Stéphane Garnier hosszan tanulmányozta saját négylábú kedvencét, és az írót lenyűgözte a macskájából áradó elegancia és szabadságvágy. Ziggy, a lassan 15 éves macskaúrfi ihlette a Macskabölcsességet, az életmódtanácsokat tartalmazó, könnyed, humoros, de lényegre törő olvasmányt, amely támpontokat ad ahhoz, hogyan éljünk teljes, örömteli, önálló és szabad életet, akár egy macska.

Értékelések
2.0/5 - 1 értékelés alapján

Szantii
2.0/5

Fülszöveg alapján egyáltalán nem ilyen könyvre számítottam. Azt hittem, kapok egy cicáról szóló könyvet, vagy legalább az ő szemével íródott sztorit, ehelyett egy gyengébb önsegítő, „szeresdmagadéséljboldogan” massza került elém. Nem vagyok a téma nagy szakértője, de elég sok klisét bedobott a szerző, amelyekkel nem feltétlenül tudok egyetérteni. Abban a tekintetben, hogyan lehetnénk olyanok, mint a macskák, és hogy milyenek is valójában a macskák.
Tetszett viszont, hogy minden fejezet egy frappáns, macskákkal kapcsolatos idézettel kezdődött, maga a könyv stílusa könnyed és gyorsan olvasható volt, és néhány infót mégis csak megtudtunk a könyvet ihlető Ziggyről. Illetve a végén tartalmazott egy tesztet, amelyből az olvasó megtudhatja, hogy jelenlegi élethelyzetében mennyire olyan, mint egy macska. Noha nekem nem adott semmi pluszt (mondom ezt macskaszerető és -tartó emberként), ártani sem ártott.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/ertekelesek/2941918


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
2.0/5

Statisztika

38.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók