Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ebben ​a kötetben ismét izgalmas kalandok elébe néznek Geronimoék. Ellátogatnak egy távoli vándorló szigetre, amiről kiderül, hogy {{igazából egy macska-kalózhajó}}
Geronimoék kalóz macskák fogságába esnek, ahonnan csak nagy nehézségek árán sikerül kikeveredniük. A történet vége, amikor hazatértek Rágcsáliába, nagyon tetszett. :)


Végre ​feltűntek a macskák. Valahogy minden résznél várom, hogy legalább egy előkerüljön. Most jött egy hajónyi. Szegény Geronimo-ra megint rájárt a rúd. Amennyit ennek a pocoknak ki kell állnia! Kaland volt a javából, kalózokkal és kinccsel együtt.


zamil
4.5/5

Ez ​egy jó rész végre a történet is erős, és ami nagyon fontos vannak benne macskák. Kicsit a világ történelmébe is beavat minket, és megemlíti az egerek és macskák közti háborút. Kár, hogy ritka az ilyen Geronimo, ahol nem csak egy történetről van szó.


Ciccnyog
5.0/5

Jópofa, ​humoros, gyerekbarát minden szempontból. Kellemes meglepetés volt! :)


A_Christi
5.0/5

Nagyon ​szeretem ezt a mesét. Igazán aranyos történet:)


loci93
0.5/5

Fú, ​de felbosszantott a könyv! Atya ég! Rég nem voltam ilyen pipa. Egy gyerektörténetnek tanítania kellene valami értékeset, és nem arról kellene szólnia, hogy [spoiler] hogyan fussunk el a problémák elől. [/spoiler]. Mert Geronimo ezt csinálta, ráadásul a “szerető család” még biztatta is. És még az a legszomorúbb, hogy nem derült ki, mi miatt keveredett ekkora kalamajka. És végül úgy oldódik meg, hogy sehogy? Ez mi már? A kalózos rész meg… szót sem érdemel. És sajnos, még az előző részekhez képest az illusztrációk sem igazán szépek. Összecsapottak, akár maga az egész könyv. Mindent összevetve ez eddig a legrosszabb Geronimo rész, amit olvastam.

Ezt a könyvet azoknak ajánlanám, akiket nem tud egy könyv felhúzni. De másoknak nem tudom ajánlani, sőt aki teheti kerülje el. És még valami: SENKI NE ADJA A GYERMEKE KEZÉBE!!!

E könyv elolvasása nekem 50 percet vett igénybe.


Chabinho
4.0/5

Mindig ​is szerettem a kalózokat, de ezek a kalózok nagyon gonoszak voltak. De azért ez is egy Geronimo volt, szóval élveztem.


Eddig ​ez az egyetlen könyv amelyik nem tetszett a Geronimo-k közül.Azért nem tetszett mert ez kalózos volt és nem szeretem a kalózokat.


hablaty
5.0/5

Geronímo ​Stilton és rokonai, a kalózmacskák fogságába esnek. A már megszokott vicces fordulatok, és mindenféle furfangok révén az egerek túljárnak a macskák eszén, megszerzik a hajójukat, hogy dicsőségesen térhessenek vissza Rágcsáliába.
Vidám és szórakoztató gyerekkönyv, aminek a világába szívesen elmerülök egy gondtalan délután erejéig.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók