Ajax-loader

Bizonyára ​emlékezetes még a szerte Európában és most már nálunk is egyre népszerűbb Georges Fleury: Kutyatörténetek c. könyve, amely éppen egy évvel ezelőtt jelent meg és vitathatatlan, gyors sikert aratott.
A Kheopsz, egy mentőkutya élettörténete c. legújabb Fleury-könyvnek ezúttal egyetlen kutya a hőse. A világhírű, tragikus sorsú Kheopsz még ma is a világ leghíresebb mentőkutyája, aki hol alpinisták életét, hol pedig a mexikói földrengés áldozatait – gyerekeket és súlyosan sérülteket – mentett meg a biztos haláltól. Filmek sora mutatta be különleges képességeit, ezek közül nem egy a nálunk is fogható nyugati csatornák műsora.
A kiváló mesélő, Georges Fleury ezúttal különös módon figyel arra, hogy a mentőkutya történetei során elsősorban az állat rendkívüli képességei kerüljenek a középpontba. Így derül ki, hogy Kheopsz az egyetlen kutya,m aki már egészen kicsi korában önszorgalomból tanult, mindig újra és újra kezdte a gyakorlatot, mindaddig, amíg tökéletesen meg nem oldotta a a feladatot. A könyvben szép számmal vannak izgalmas, majdhogynem hátborzongató történetek, üldözéses és életveszélyes jelenetek és kalandok.
A megható és kedves történetek hőse, a francia állami kitüntetés birtokosa bizonyára minden kutyakedvelő kedvence lesz Magyarországon is.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

15.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.