Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Naiva
4.5/5

Eleinte ​nem voltam túlzottan odáig Dmitri-ért. Úgy tűnt, hideg, mint a jég. Olyan arrogáns volt és nem volt szimpatikus, ahogy sokszor Elenával bánt. Gondoltam, hogy a hidegsége, kegyetlensége a nagyon hosszú éveknek, és elsősorban a nehéz múltjának köszönhető. A konyak és csokoládé illatú feromont kibocsátó, dögös és titokzatos vámpír is képes a javulásra, ha van kiért. Honor is szimpatikus volt, de nagyon messze van Elenától. Másabb. A történet krimi szála nagyon tetszett. Izgalmas volt. Az romantika is jó lett volna, de nem kellett volna a jelent és a múltat összemosni ezzel a {{„reinkarnálódott lelkitárs”}} húzással. #Jobb lett volna egy natúr második esély.#
Összességében köszönet jár az írónőnek, hogy megalkotta és megosztotta azt a világot, amit ő megálmodott. Szeretem a az összes karaktert, ami számomra sokszor fontosabb, mint maga a történet. Az ő leíró stílusa pedig tökéletes számomra. Illium kötetet szeretnék.


Tamlilla
5.0/5

Tudtam, ​hogy Dmitri története különösen tetszeni fog és nem csalódtam. Az eddigiek is jók voltak de ez nálam mindent vitt.
Kedvenc :)


felícia97
5.0/5

Jaj ​én annyira tudtam hogy imádni fogom Dmitri részét és lám igazam is lett! Rettentő kíváncsi voltam már a Hetek vezetőjének történetére hogy miért lett ilyen kérges és sokszor kérlelhetetlenül kegyetlen,olyan valaki akinek már csak az érzéki örömök és az erőszak adhat elégtételt az életben.De most végre lehullott a fátyol a múltról, hogy végre megérthessük azt miért vált Dmitri azzá aki,és bizony ismerve a részleteket teljes mértékben megértem.Olvasás közben nagyon sokszor fájt érte a szívem,látva azt a sok szörnyűséget amit át kellett élnie. :( Ugyanakkor minden rossz ellenpontjaként melengette a szívem az a mély barátság ami közte és Raphael között van,és hogy milyen erős kapocs köti őket össze.Ezért is lehet Dmitri Raphael jobb keze,ám az angyal és párja távolléte alatt újabb váratlan esemény adódik New York-ban amit meg kell oldani,a vámpír pedig a céh segítségét kéri az ügyhöz akik Honor-t küldik a feladatra.A megtört lelkű vadász képtelen túl tenni magát az őt ért szörnyűségeken amit a vámpíroknak köszönhet,ugyanakkor ha folytatni akarja az életét kénytelen legyőzni a félelmeit és elvállalni az ügyet valamint szembenézni a város legveszélyesebb vámpírjával akihez hosszú ideje megmagyarázhatatlan módon vonzódik …Innen pedig beindulnak az események én meg egyszerűen nem voltam képes egy percre se félre tenni a történetet.Számomra Honor is nagyon szimpatikus és szerethető hősnő volt,aki nem kevés megpróbáltatáson ment keresztül és hála Dmitri-nek megkapja a lehetőséget hogy törlesszen azoknak akik bántották miközben segít a rejtélyes ügy megoldásában is. Nagyon izgalmas volt a sztori így nem kellett unatkoznom,emellett pedig élvezettel követtem végig Honor és Dmitri kapcsolatának alakulását az első találkozástól kezdve,egészen addig amíg a lány a falakat lebontva egyre közelebb kerül a kérges szívű férfihez.Már pedig az most kiderült Dmitri-nek igenis van szíve,még ha nagyon mélyen elrejtve is.Szóval nagyon szerettem kettejük szerelmét,bár először az a {{reinkarnációs }} dolog kicsit furcsa volt,mert szerintem a kapcsolatuk enélkül is megállta volna helyét,ugyanakkor ez a vonal még egy kis mélységet adott a szerelmüknek úgyhogy gond nélkül megbékéltem vele.Egy szó mint száz:Elena és Raphael párosa bizonyos szempontból felülmúlhatatlan és kimondottan szerettem az ő részeiket is,de Dmitri kötete kap egy külön kis részt a szívemben. :) Aztán meglátjuk hogy a Hetek többi tagja mekkora helyet követel majd mellette(na jó Illium-nak máris van egy előre lefoglalt szép nagy helye :D ) úgyhogy nagyon várom a folytatásokat.Soha nem hittem volna,de most már nem is lehet kérdés hogy az Angyali vadász sorozatban új hatalmas kedvencre találtam.


Ez ​olyan jólesett! Dmitri eddig nem volt a kedvencem (azért szerettem az igazi kegyetlenkedős, Elena-szivatós húzásait). Most sem #1 – khm..Illium♥ – de határozottan megszerettem. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen élete volt. Az is érdekelt, hogy pontosan hány éves, {{kár,hogy nem derült ki}}. {{Amikor rátámadt Honorra a lány lakásában, na, én azt a jelenetet imádtam. :D}}
Honor szintén nem lett a kedvencem, undorító dolgokat kellett átélnie, és szerencsésen kilábalt belőle. Arra végképp nem számítottam, hogy ő lesz {{Ingrede reinkarnációja. #Egyébként nem pont szex közben kellett volna egy ekkora dolgot megvitatni.# Ha Dmitri elkezdi őt a régi feleségeként szólítani, biztosan kihajítom a könyvet a csukott ablakon. Viszont ezen a gondolatmeneten elindulva, remélem Caterina és Misha is esélyt kapott egy új, boldogabb életre.}}
Méreg könyvéhez megjött a kedvem, Harangvirág minden könyvben felüdülés, Ashwini még mindig a kedvenc vadászom, és nagyon olvasnék már róla és Janvierről is. :) hamarosan
#Tudom-tudom, telhetetlen vagyok#.


Petra_Nemes
5.0/5

Nalini ​sorozatai mindig a kedvenceimmé válnak, és ez a kötet most újra dobott ennek a sorozatnak a színvonalán. Bevallom, az előző rész után tartottam attól, hogy csak egy végsőkig elhúzott sorozat újabb kötete lesz, de nem. #Mert ugye minek olvassuk el a fülszöveget?#
Ő az az író, aki egy teljesen idegen férfit, mikor főszerepbe helyez, úgy megváltoztat, hogy hirtelen ő lesz a következő álmaid pasija. #Vagy csak én látom így?#
Nagyon tetszik ebben a részben, hogy két sérült lélek felépülését követhetjük végig. Igen, még mindig nagyon tetszenek az ilyen történetek! És a végén az a hatalmas befejezés, ami értelmet adott az egész rész alatt végighúzódó feszültségnek és kérdőjeleknek. #Mondjuk egy kicsit tényleg fura volt#
Igazából csak jó véleménnyel vagyok róla, de kedvenc nem lett. Gyorsan olvasható, érdekes, izgalmas, de felejthető.


Nikyy18
4.5/5

Nagyon ​jó volt ez a rész is, de félcsillag levonás mert ez a reinkarnációs dolog nem tetszett. Dimitri-t nagyon sajnáltam amiatt ami a feleségével meg a fiával történt.


Fairy
5.0/5

Hú ​hát erre a könyvre kevés az öt csillag a sorozat eddigi legjobbja!! ☺❤
Dmitri a kőkemény vámpír akinek belelátunk a múltjába a szenvedéseibe,ezálltal helyére kerül sok minden vele kapcsolatban.
Nagyon nagyon sajnáltam őt a családjával történtek miatt.
Az ilyet nehéz feldolgozni.
Imádom őt a mély és őszinte szerelme a felesége iránt 1000-éven át igazi pasi!!!
Honor méltó párja lesz.
A könyv végén az a plusz meglepett de nagyon tetszett.
Nalini még mindig meg tud lepni!


Vicky3
5.0/5

Sokat ​vártam tőle, mikor nekikezdtem és abszolút teljesítette is az elvárásaim:)

Már az első könyv óta kíváncsi voltam Dmitri-re, találgattam, vajon milyen nő lenne képes “megszelídíteni” őt, teljes mértékben elfogadni. És Honor abszolút képes volt ezeket teljesíteni. Valóban el bírtam hinni, hogy szeretik egymást (nem csak erőltetésnek tűnt) és, hogy támaszt jelentenek a másiknak. A végén kiderült “csavar” bár nem ért meglepetésként, mégis felrakta az íre a pontot:)
Maga a nyomozási szál amit az előző részekben annyira szerettem, itt most háttérbe szorult, de erre csak a végén jöttem rá, ami mutatja, hogy egyáltalán nem hiányzott.
A központban egyértelműen Honor és Dmitri kapcsolata állt, ami nagyon jól lett felépítve, ahogy lépésről lépésre összeszoknak, és ahogy Honor legyőzi a rettegését és képes lesz újra teljes életet élni. Dmitri is változott, újra felszínre került az embersége, amit Ingride és a gyerekei halálakor mélyen eltemetett magában.
Hollyt is nagyon megkedveltem és kíváncsi vagyok mi lesz vele (remélem Méreggel találnak majd egymásra:) Illiumot még mindig imádom és Raphael-Elena páros is a szívem csücske:)
Ashwinire és Janvierre is egyre kíváncsibb vagyok, de szerencsére úgy tűnik ez a szál is közeledik, hisz New Yorkba hívják a vámpírt:)

Az biztos, hogy már most képes lennék ölni a következő részért:)


BubbleTea
5.0/5

Számomra ​eddig ez a legjobb része a sorozatnak! :) Imádtam minden sorát.

Az elején kétes érzésekkel nyitottam ki a könyvet, ugyanis az előző részek alapján nehezen tudtam eldönteni, hogy kedvelem-e Dimitri-t. Voltak szimpatikus vonásai, és kevésbé szimpatikus vonásai. Viszont ezt a könyvet úgy csuktam be, hogy ide nekem egy Dimitri-t! :D
Szimpatikus volt, hogy mennyire érzékeny férfi lapul a kegyetlensége mögött, és az az odaadás, amivel szerette a feleségét, majd Honort, lenyűgöző. Ez a kötet tele volt sérült emberekkel, és borzalmakkal, ami tökéletes fűszert adott ennek a romantikus történetnek.


Midoriko
5.0/5

Én ​nagyon szeretem ezt a sorozatot és bár az előző kötet nem igazán nyerte el a tetszésemet, így hosszan ockodtam a folytatástól.
Valamilyen szinten jogos is volt a félelmem, mert bennem is lejátszódott az a veszteség, fájdalom, kegyetlenség amin Honor és Dimitri keresztülmentek.
Tisztelem az ilyen erős, újra talpra állni képes embereket.
A kisnyuszi volt a legmókásabb kifejezés ebben a könyveb a számomra!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

36.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók