Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Gyöngyi0309
4.5/5

Már ​nagyon kellett a kis lelkemnek Meseanyó. Szerencsére most nem csalódtam, jó volt Vis Majorék történetét tovább olvasni, bár jobb lett volna, ha Kyra többet mesél, de így sem panaszkodhatom. Nagyon szeretem, hogy noha egy kaptafák a történetek, mégis mindig mások. Jók voltak a kis éjszakai gyorsan megoldott intermezzók. Egy-két kattant figurán jókat derültem. Noha humorosra, könnyedebbre próbálta venni a gyerekekkel kapcsolatos bűnesteket, nekem ez mégis kicsit furcsa volt. Nagyon kiakadtam Murphy megveretésén, izgultam Vis Majorral, hogy mit fog tenni.
Tetszett a tinik bálványimádása, Judy megvádolt zaklatása, # vicces, mert pont aktuális a téma, Meseanyó megidézte, átfordul a probléma, úgy, mint a regényben is.#
Viszont a házassággal nem tudtam azonosulni, Randy nagyon taszító karakter.
Imádom Tariát,mindig jókat nevetek rajta, és örülök, hogy most Romero is szerepelt.
Monicát is megszerette, igazi belevaló újságíró, remélem összejön Lukasszal.


Cseppke
5.0/5

Ezt ​a részt is nagyon szerettem, akárcsak a többit. Kedvelem a két főszereplőt, jók együtt. A folytatást már előbb olvastam, de újra el fogom olvasni, és várom, talán lesz még egy rész, amiben ez a két ember végre igazán együtt lehet. :)


KillerCat
5.0/5

Olvastatja ​magát,tetszett a váltott mesélés stílus.

Kedvenc mondat:

A te esetedben tudom, mit akart mondani veled az élet. Ezt: „bocsika, tévedtem!”


Jenis
5.0/5

Az ​elején majdnem agybajt kaptam! Gondoltam, ez nem lehet! Ilyet nem lehet csinálni!
Aztán nem tudtam eldönteni, utáljam vagy sajnáljam, esetleg szeressem Thommyt.
Tariát pedig meg tudtam volna fojtani.
Végül persze majdnem minden a helyére került.
Bár most először maradt egy lezáratlan ügy…


Stiga
5.0/5

Hűűű, ​ez is csodás volt. :) Nagyon érdekesen lett felépítve a könyv, ezekkel a szemszögváltásokkal (ami általában zavarni szokott, de itt valahogy nem zavart, sőt! nagyon jó volt látni Kyrát Vis Major szeme-szíve által).
Az eleje csavar nagyon meglepett, de nagyon ütött is. És a feleség….. jaj, jaj és jaj! :) Hát az előző kötet alapján mindenre számítottam, csak erre nem. Hű!! abban a pillanatban, mikor kiderült, nagyon utáltam Vis Majort! :) Aztán persze megbocsátottam neki, de akkor is!

Mindenesetre nagyon tetszett, ez is tele volt mindenféle feszültséggel, izgalommal, borzongással, mindennel.

Jöjjön a következő! :)


Fergeteges ​akciókrimi, egymást érik a pergő helyzetek. Ha nem Vavyan Fable tipikus stílusában lenne tálalva nagyon sok helyzet amit taglal túl tragikus vagy szörnyű lenne. A sajátos humora egészen lehengerlő. Az új maffia főnökjelöltön kívül minden felmerülő gonosztevőt bekaszliznak és ő is elindul a lebukás felé. Vis Major és Kyra a tökéletes pár, bár VM névházassága alaposan belekavar a kapcsolatukba. Az eleinte gátló tényezőként ható riporter, Mónika végül szinte csapattaggá válik.


Hát ​ez sem érdemelte ki a négy csillagnál többet hogyafeneegyemeg… Kissé nehezen emésztettem én is meg, hogy Vis Major íly’ hirtelen megnősült, egyet tudtam érteni Kyra-val, hogy neheztelt rá emiatt, habár el kellett ismernem azért az is igaz, hogy pont ekkor kellett volna mellette lenni, de az is tény, hogy nem kell mindent szó nélkül eltűrnie. Szóval ez nagyon jól sikerült, azt a tényt leszámítva, hogy a szexuális életüktől már én voltam frusztrált, nem hiszem el hogy egy egész könyvön keresztül miután hónapokig nem látták egymást, és mennyit szenvednek még a hülyeségeik miatt??
Vis Majornál pedig én is a Megszakított Körlevél Átkának tudtam be a sok balszerencséjét és naná hogy megsajnáltam. Viszont az újdonsült fia továbbra is halálra idegesített, habár a végén, amikor összeverik és emiatt a szamurájban felbukkannak a nagybecsű apai érzések, az nagyon aranyos volt.
Kyra testvérén is idegeskedtem egy kissé még egy ilyen nőt… már rég kikergettem volna a házból, még jó hogy Kyra családcentrikus és türelmes. Nagyon. Ahogyan Vis Major is, a feleségével…
Monicát is az elején ki nem állhattam de a végére egészen szerethető karakter vált belőle, nagyon megkedveltem, beleillett a Vis Major-Kyra párosba.
Az akció része ismételten tökéletes volt, néhol el kell olvasni többször de ezt már megszoktuk, zseniális részletességgel, zseniális humorral… megéri a négy csillagot, ha többet nem is nagyon.
Áhh és persze a nagy dilemma hogy vajon a szamuráj jól tette-e hogy nem ölte meg Vafussit, habár az írónő véleménye kiderül, tekintve hogy Vafussit elfogják és bezárják, ráadásul sérült is volt és senki sem tudja, hogy Vis Major lőtte le, csak Kyra.
És továbbá megjegyezendő hogy így az ötödik könyvnél eljutott odáig az írónő, hogy egyikőjük sem sérül le annyira hogy a halál szélén táncoljon és lépjen le hónapokra, hahh végre!


Lovasanna
4.0/5

Jó ​kis könyv ! Az elején nem igazán tudtam mit kezdeni a történettel .Hogy lehet az , hogy égig ér a szerelem és Vis Major feleségül vesz egy drogost ! Thommy sem volt túl szerethető figura az elején , de hát azt kell mondanom igazán életszerű volt ahogy próbálta a saját kis életét rendezni.De a végén minden olyan amilyen elvárató . Igazán sok mosolygós pillanatot szerzett :)


A ​másik kedvenc párosom: Vis Major és Kyra Emett. Imádom azokat a részeket, amikor romantikáznak. Bár ebben a részben Vis Major tette egy kicsit padlóra küldött. Megnősült és nem Kyrát vette el. Bár megértem miért tette, de még nekem is fájt. Szeretem olvasni, ahogy Vis Major „élet”-nek hívja Kyrát. De azért minden jó, ha vége jó! Számomra ez a könyv is hozza azt az érzést, amit csak egy Fable könyv olvasása közben érezhetek. Imádom!


Sweetyke
5.0/5

Nagyon ​szeretem Vavyan Fable könyveit, legfőképp a Halkirálynő sorozatot, és a Vis Major sorozatot olvastam tőle. Ez a könyv sem okozott csalódást, már csak a sorozat befejező részét kell elolvasnom.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

17.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók