Ajax-loader

Hét ​nagyon különböző nő testvéri szövetségbe tömörül az örök barátság jegyében, hogy orvosolják a jelent is beárnyékoló múltbeli sérelmeiket, és visszacsempésszék az örömöt, a nevetést az életükbe. Myra Rutledge barátnőivel, gyönyörű virginiai otthonukban, családias hangulatban, rózsaszín tulipánok között, rákfalatkákkal és jeges teával kényeztetik magukat a hétköznapokban.
A barátnők nekilátnak küldetésüknek, hogy kidolgozanak egy édes bosszút egy társukért.
Julia Websterért, akinek férje, az Egyesült Államok szenátora korábban felesége kifinomultságát és eleganciáját használta a karrierje építéséhez. Mindeközben minden pillanatban visszaélt a nő bizalmával és romba döntötte az álmait. Legnagyobb politikai győzelme estéjén azonban komoly lecke vár rá. A szenátor nem sejti, hogy mekkora hiba volt annak a nőnek ártani, aki mellett hat másik sorakozik fel, hogy elégtételt vegyenek a piszkos húzásokért.

Egy különös szövetség hihetetlenül izgalmas kalandjai bontakoznak ki: hét bátor nő, akit az igazságszolgáltatás semmibe vett, saját kezébe veszi a bíráskodást.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Reni_27
4.0/5

…Sajnos számos esetben találkozunk olyan helyzettel, amikor nem érezzük jogosnak a törvényhozás húzásait. Ezek az igazukért harcoló nők nem adják fel, bármit megtesznek azért, hogy elégtételt vegyenek azokon, akik komoly sérelmeket okoztak nekik. Nagyon drámaiak a történetek, hatásosak. Fern Michaels jól bánik a szavakkal, ismét könnyed, szórakoztató, mégis izgalmas és fordulatos regényt hozott a rajongóknak. Nem meglepő, hogy világszerte több mint 70 millióan olvasták könyveit.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://kulturpara.blog.hu/2018/01/25/aki_megalaz_egy_b...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

31.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.