Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


konyvolvaso
5.0/5

Aranyosak ​és kedvesek. Mindkét történet szórakoztató a napraforgós és a gombás is. Mindenkinek megvan a saját fejfedője amit megszokott és ami olyan mintha ráöntötték volna.Egy kis vidámságot ad. Megmutatja, hogy legyünk segítőkészek és ne vegyük el más tulajdonát mert nagyobb szüksége lehet rá mint nekünk.


Az ​unokahúgomtól kaptam kölcsön. Gyakorlatilag szarrá van olvasva. Oké, hát ennyire azért nem volt jó.


Honey_Fly
5.0/5

Megint ​két kedves történet, ahol a barátok ismét összefognak, hogy segítsenek az erdő első homeless hörcsögén, majd a kalapját vesztett gombán. Az én verziómban mondjuk Bagoly doktor simán megette volna a hörcsögöt, az akkor sem rágcsálta volna tovább a napraforgókat. A gomba meg amilyen undok és követelőző, büntiből kapott volna egy fodros-virágos fürdősapkát, amilyen gyöngyszemeket még ma is látni Hévízen. De mivel nem én írom őket, ezért nagyon aranyos könyvecskék ezek a Bogyó és Babócák. Tényleg ajánlom kisgyerekes családoknak.


MToncsi2009
5.0/5

Nagyon ​szépséges.


A ​mese sok év múlva is bájos és aranyos maradt. A rajzok nagyon szépek. Szerintem a rajzok teszik sikeresnek a könyvet. Ez a kedvenc részem a Bogyó és Babócából. :)


Sztike74
5.0/5

Valaki ​megrágcsálta a napraforgók szárát. És valaki elvitte a gomba kalapját! Na de ki lehetett? És vajon miért? Természetesen kiderül és megoldást is találnak a bogárkák. Két aranyos mese a megoldáskeresésről és a segítőkészségről a legkisebbeknek.


havaska
5.0/5

Most ​Skype-on “olvastuk” egyutt a kis keresztlanyommal..O a sajat peldanyat lapozgatta a szamitogepen onnan, en meg az enyemet a laptopon innen…

Szeretjuk ezeket a tortenetek, aranyosak, kedvesek.
(Es nem is annyira idegesito olvasni ezeket a meseket felnottkent, mint az Annapetigergot…)


Yvonne4
5.0/5

Ezzel ​a kis könyvvel, a Bogyó és Babóca korszakunkat ezennel lezártnak tekintem :D Nem érdekli a kisasszonyt. 3,5 évesen túl nőtt rajtuk. Kb. 1,5 éves kora környékén kezdődött az őrület és most 2 évvel később elengedjük őket.

Én szerettem ezeket a történeteket, a szép színes, kedves, egyszerű, gyerekes rajzokkal együtt.
~Az egész sorozat meg van DVD-n is így ~
~kívülről tudjuk az összes részt :’D~ No mindegy, ha Maja így döntött, hát legyen! ((A magam szórakoztatására mindenesetre nem fogom olvasgatni ezeket a könyveket. :D))


H_Andi
5.0/5

Ezt ​a részt, de leginkább a napraforgósat, kifejezetten szeretik a gyerekeim, pedig aztán itt is vannak furcsaságok bőven. A napraforgós részben például nem értem, hogy a hörcsög miért nem tud házat építeni magának, illetve miért a bogaraknak kell ellátniuk őt élelemmel. #Az arányokról már nem is beszélve, mivel a bogarak egyforma nagyságúak a hörcsöggel.#
A gomba kalapjában, a fene sem segítene egy ilyen utálatos gombának. Babócáék próbálnak segíteni a gombának megoldani a problémáját, de ő egyre csak gorombáskodik velük. Arról már nem is beszélve, hogy szerintem a cilinder sokkal jobban állt neki, mint a saját kalapja. A szúbogarak viszont nagyon tetszettek, meg az is, hogy a bolhákhoz készültek látogatóba.
Ezektől függetlenül, ki tudja miért, de még mindig nagyon szeretem ezeket a meséket.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

31.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók