Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ap358
4.0/5

Elképesztő, ​a gyerekek mennyire tudják szeretni ezeket a meséket. Első elolvasásra megjegyeznek mindent, és a hozzájuk közel álló események (homokvár építés, dinnye evés, stb.) miatt mindenhez van plusz megjegyzésük is. Aktivizálja őket a mese, szóval elalváshoz nem éppen tökéletes.
Ami nekem kissé szemet szúrt, hogy az első részben a kis csapat a Homokszigetre indult, de a dinnyés affért követően repülve folytatták volna az utat, mígnem rádöbbentek, hogy Bogyó bizony nem a fellegek ura. Tehát hajót építettek, és azzal közelítették meg a szigetet. Az ötletelést és a csapatmunkát értékelem, de mégis mit képzeltek induláskor? Bogyó eredetileg hogyan akart eljutni a szigetre? Így is, úgy is hajóra kellett volna szállniuk, így a kedves kis előzmény jelentőségét veszti.


madárka
-/5

Kissé ​zavarban vagyok ettől a Bogyó és Babóca jelenségtől. A baráti körömben többen is kisgyerekesek, és azt kell mondanom, hogy a kis lurkók nagyon megkajálják ezeket a könyveket. Ezzel kb. el is érte a könyv a célját. Más kérdés, hogy nekem egyáltalán nem tetszik: egyszerűen ijesztőek számomra a fehér fejű figurák, a történeteket pedig sok-sok helyen bugyuták. A nevek mondjuk néhány helyen jók, de ennyi. Azt mindenesetre alá kell írnom, hogy Bartos Erika nagyon tud valamit: nem találkoztam eddig olyan kétévessel, aki ne imádta volt Bogyóékat.
Hm… milyen jó, hogy nem én vagyok a célközönség! :)


Trudiz
5.0/5

Ismét ​két kedves mese várja kis olvasóit, kellemes színvilágba varázsolt helyszíneken :)
Aranyos történetek.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


Lang_Tünde
4.0/5

Aranyosak ​a történetek, a 2-3 éves gyerkőcöket lekötik. A két mese közül az építőkockás jobban tetszik, de szerintem a többi kötetben több a tanulság. A rajzok bájosak, színesek, a kétévesem nem tud betelni velük. Annyiszor olvastam ezeket a könyveket, hogy már egész jól tudom utánozni Pogány Judit hangját. :)


Sakura
4.0/5

Mennyi, ​de mennyi emléket osztanak meg velem a gyerekek, amikor ezt mesélem el nekik! Ezért hát nem is baj, ha én annyira nem szeretem.


Újabb ​két jó történetet olvashattunk. Az elsőben hajókáztak, dinnyét ettek, homokvárat építettek. A másik történetben pedig tornyot építettek kockából.


Mesusz
4.5/5

Mindig ​jó új szereplőket megismerni, ebben a részben Hubát ismerhettük meg. Néha vannak benne furcsaságok, hogy pl elindulnak egy szigetre, de csak útközben jut eszükbe, hogy Bogyó nem tud repülni, és még jó, hogy találták azt a dinnyét… Tudom, tudom…mese…


PTJulia
4.5/5

A ​második mese nagyon aranyos, az első is elment, bár a görögdinnyét tologató bogarakat azért nem volt könnyű megemészteni :-)))


Ez ​a második Bogyó és Babócám, amit Petrának, a beteg családi napközis kislánynak olvastam fel. Aranyos könyv, finoman próbálja tanítani a kicsiket a helyes viselkedésre. Inkább a két nagyobb fiúnak kéne hallgatnia. Bár időnként a nagyobbak is odagyűltek körém :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

37.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók