Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


imma
-/5

Sajnálom, ​nem megy. A nünüke nem cuki, és kész. Akár fel is falhatta volna Baltazárt babakorában. (Nem is beszélve a kanárikról.)
Ha egyvalamire jók ezek a kötetek számomra, akkor az biztos az, hogy égető szükségét érzem, hogy meseírásba fogjak.


ggizi
5.0/5

A ​szokásos helyes kis sztorik. Bár egy kicsit megakasztott az olvasásban, hogy a könyvtári példányból korábban kiszakadt oldalt rossz helyre ragasztották vissza, de azért sikerült időben felismernem a logikai difiket, hogy korrigáljam azokat felolvasás közben… Nagggyon jó vagyok! :D


Zanit
3.0/5

Ismét ​egy közös olvasás a lányommal.
Szerintem Ő már idős ehhez a meséhez, én meg főleg. Így, hogy kb. harmincadszorra olvasom, már unalmas is :D
Ovisoknak még elmegy, de első osztályosokat már annyira nem köt le, ahogy észrevettem.


kte
5.0/5

Bogyó ​és Babóca nem véletlenül nagy kedvenc a kicsiknél, filmen és könyvben is nagyon aranyos.
Az első történetben a már ismert Kelemen párra talál és családot alapít, ezt követi és izgulja végig Bogyó és Babóca és vele a kicsik is megismerik a kismadarakat.
A második történet elolvasása után esti mesének is folyton a léghajósat kérte (tévében). Igazi baráti összefogással segítettek a nünükebogáron, feltűnik szinte az összes kedves nevű állatszereplő benne.


gabona
3.5/5

A ​kanáris sztoriban találtam szép és jó gondolatokat, a másik viszont nem vett le a lábamról. Ugyebár nem épp a felnőtt korosztálynak készültek ezek a könyvek, hanem a legkisebbeknek – ők pedig valami rejtélyes okból kifolyólag nagyon is szeretik a sorozatot.


padamak
4.0/5

Kihoztam ​a könyvtárból. Anyukája hazahozta az óvodából. Játszottam vele a szőnyegen. Birkózás közben észrevette: “Mi az a rózsaszín a TV tetején?” Bekucorodtunk a kanapé sarkába. Felolvastam neki mindkét mesét. Bólogatott, izgult, mosolygott közben.
Húsz percig tartott a nagy egymásra találás és a közös élményük…


Filippino
5.0/5

Tündéri ​meséket ismerhettünk meg újra. A kismadaras remélem szöget üt majd babóca fejében, mert mostanában tud úgy viselkedni, mint a legkisebb madárka az első történetben. :) A hőlégballonos csudaklassz színes képekkel volt illusztrálva.Nagyon bájos neve van a nünükebogàrnak is:Nelli. :) Illetve nagyon tetszett, hogy fentről tekinthettünk le a vidékre.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


Sakura
4.0/5

Édes ​ez a történet, nekem tetszett. Gyerekeknek aranyos, nagyon szeretik, a rajzok elmennek.


Cuki ​volt, de valahogy mégsem volt az igazi. Tetszett például, h a mentőakcióban minden barát részt vett.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

55.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók