Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ez ​az első valaha kézbe vett Bogyó és Babóca könyvem. Szende már pont kinőtte, de most kapta szülinapjára, és úgy gondoltam sunyi mód elolvasom. Szerintem cuki. Nem egy atomfizikus mese, de ha belegondolok, hogy a lányom két éves kora környékén szerette őket, hogy is mondjam, hogy szépen mondjam: a szintnek pont tökéletes.


Ezt ​a rész két dolog miatt kedvelem: egyfelől a süninek épített gyümölcstorta jobb ötlet, mint az eredeti emeletes.
(Bár azt nem értem, h fogja egyedül leszedni a hátára felszúrt almát, körtét.)
A màsodik részből viszont a tandembicikli fogalma az, amiről gyakran elbeszélgetünk – mármint, h nálunk a családban kinek volna jó egy ilyen. Tegnap este azt mondta a legkisebb, h apának és nekem, anyának :)

Egyetlen dolog miatt nehéz egyébként ezt a kötetet olvasni, mivel ismeri a rajzfilm változatot, nekem is kötelező Pogány Judit szinkronhangjává vállnom. Ez utóbbi a lebonyolultabb dolog az egész Bogyó és Babóca sorozat kapcsán ;-)


Sippancs
4.5/5

Felnőtt ​fejjel sem tudok betelni ezekkel a gyönyörű képekkel!
Ez a könyv is nagyon aranyos és tanulságos volt, de A bicikli rész annyira nem varázsolt el, mint Sün Soma születésnapja.


Aranyosak ​voltak a süni számára készített ajándékkal és a különleges tortával. A hangyák cukik voltak. Élethű volt szerintem, {{ahogy egy becsomagolt ajándékon összevesztek, pedig még csak ki sem bontották. }}


Lang_Tünde
5.0/5

Szeretem ​ezt a könyvecskét. Mindkét történetben akad egy-egy probléma, amire kesergés helyett megoldást keresnek és találnak. A második történetben beismerik, hogy butaság volt összekapni, és az is porondra kerül, hogy ha kapunk valamit, azt illik megköszönni. A rajzok cukik és kifejezőek (még a kétévesem is felismeri az érzelmeket).


Sakura
3.5/5

Gyerekeknek ​aranyos, nagyon szeretik. Hogy mi a varázsa, azt nem tudom, de nekem nem is kell, mert nem nekem íródott.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


mcborzaska
5.0/5

Aranyos ​mese, nagyon tetszett a gyerkőcöknek, akiknek olvastam :)


eeszter
3.0/5

Összességében ​kedvelem a Bogyó és Babóca történeteit, viszont ebből kimaradt egy fontos rész: amikor megtalálják az ajándék biciklit és kibontják a réten, ugye szépen összehajtogatják a csomagolópapírt, és elviszik a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtőbe? Csak mert kicsit félreérthető az, hogy ott ledobják a papírt és nem tudjuk, hogy mi fog vele történni…


Nagyon ​cuki két kis történet volt. Az egyik egy közös ajándékról szólt, amin összevesztek. A végére minden jóra fordult. A másik történet a süni szülinapjáról szólt. Jól meglepték a barátai.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

25.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók