Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


kratas
5.0/5

Kellett ​egy kis agykímélő mese és bár kicsit félve kezdtem el lapozni ezt a könyvecskét, de tetszett. Aranyos volt. Jó, nem mondom, hogy nem kezdtem el tiltakozni, hogy a mókusnak miért kell télre elvonulni aludni, miközben a katica és a csiga vígan korcsolyázik, de emelkedjünk ezen felül. #aztán az is lehet, hogy ha nem éjszakai meló és 4 óra alvás után olvasnám ezt, akkor egy csillag lenne, de most határozottan tetszett :)#


k_annamaria
2.5/5

Én ​továbbra sem értem miért vannak a gyerkőcök ezért úgy oda. Butácska történet és még Bogyó és Babóca is idegesítő.
Néha néha azért egy ilyen is belefér:)


Laura_Bakos
5.0/5

Annyira ​kíváncsi voltam, hogy miért szeretik ennyire a gyerek.
Még mindig nem tudom, de azért cuki a katica lány és a csiga fiú története.


tmezo
4.0/5

Az ​első mese, Az elveszett mogyoró , nagyon aranyos és kedves. Kifejezetten jó, hogy említésre kerül a téli álmot alvás, az élelem gyűjtögetés. Ezekről lehet beszélgetni a gyerekkel.
A második, Vendel korcsolyázik , már nem különösebben köti le a gyerkőc figyelmét.


ViraMors
3.0/5

Hát… nemistudom
Tőlem ​kb húsz évvel fiatalabb tesók ide, pár éves unokahúgok oda, a Bogyó és Babóca eddig kimaradt az életemből. Ma estére a legnagyobb (hároméves) unokahúgom választott mesét, szóval ezt olvastuk. Kedves, aranyos, barátságos, de a fejeket butácskának érzem.
#A bennem élő cinizmus szeretne még sok mindenbe belekötni. De a bennem élő cinizmust nem kéne mesekönyvek közelébe engednem.#


imma
3.0/5

Az ​első mese még egész tetszett is, elgondolkodtam rajta, hogy talán jót tett neki, hogy pihentettük egy darabig a sorozatot. De a második olvasása közben már megint uralkodnom kellett magamon (szereplők magasságának tetszőleges variálása, meg ez az örökös barkácsolás, persze kizárólag letört faágakból…).


Coffee
4.5/5

Ezt ​egy kicsit ritkábban forgatjuk, mint a többi Bogyó és Babóca könyvet. Az ebben lévő 2 mese valahogy annyira nem fogta meg a lányom, mint a többi, de ezt is szeretjük!


hencsa06
3.0/5

Pár ​részt kapott Hanna ajándékba a sorozatból , így elkezdtem elolvasni. Ő még pici ezekhez a mesékhez majd jövőre már talán érdekelni fogja. Most csak megenni szeretné. :-)
Én még nem ezeken a meséken nőttem fel , de nem is bánom. Nálam a felejthető kategória lesz. Első olvasásra elmegy , nem is jó , de nem is rossz. Kis tanulság is van benne és aranyos is, de semmi különös. Node nem is én vagyok a célközönség és a lényeg az, hogy a gyerekek élvezzék és nem a felnőttek. Egy esti mesének jó lesz. :-)


gabona
2.5/5

Ez ​a páros valószínűleg soha nem fog a szívemhez nőni. Mondjuk elég fura lenne közel húszéves fejjel erre apellálni… Persze, lehet, hogy aranyos a történet és a rajzok, de ez engem már rég nem tud megvenni, a gyerekek, akik még olvasni sem tudnak viszont lazán bedőlnek és ez itt a baj. Nem sírom vissza azokat az időket, amikor babysitterkedtem…


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

23.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók