Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Fable ​örök. Lassan hozzámnőnek, velük lélegzem, vagyis teljesen és visszavonhatatlanul Kyra Emett és Vis Major rajongó lettem. Nekem is kell egy Derina, Titanic, egy vérmesen köpködő mókus. Kyrie eleison! Hol a következő kötet?


KillerCat
5.0/5

A ​skizofréniával sosem vagy egyedül. Ahogyan ezzel a könyvvel sem. Ha másért nem,akkor azért,mert annyira röhögsz,hogy köréd gyűlnek a népek és kíváncsian,tágult pupillákkal pislognak rád,hogy mitől hápogsz,vinnyogsz és sírsz.


Jenis
4.0/5

Jó ​volt, mert sírtam és nevettem és izgultam rajta.
De nekem most is gyenge volt az egész köteten átívelő szál. A sok kisebb ügy nagyon elaprózza a történetet, nem beszélve a rengeteg szereplőtől, akiknek néha még a neve is kicsit hasonló. Én egyszer – kétszer majdnem elvesztettem a fonalat.
Az meg már kezd idegesíteni, hogy mindig megy a huzavona köztük.

A fenti kritikától függetlenül alig bírtam letenni. :)


Igaz, ​kicsit lassan haladtam vele, a vizsgáim miatt, de akkor is imádtam!!
Fable-nek eddig nem volt olyan könyve, ami ne vett volna le a lábamról, amit ne imádtam volna, ami nem kötött volna le.
Imádom a karaktereit, a leírásait, a gondolatait, a humorát.
Ő az egyetlen író, akinek a könyvei vizsgaidőszak alatt képes vagyok olvasni :) Mert kikapcsol :)


Röfipingvin
5.0/5

Ha ​emlékezetem nem csal, talán ez volt az első regényem Meseanyutól. Most sok sok évvel később is csak azt mondhatom, hogy odavagyok azokért az órákért, amiket Kyra és Vis Major mellett tölthetek Fertő City utcáin járőrözve, vagy Derina gyönyörű házában és parkjában csatangolva…
A borító* pedig még mindig a kedvenceim top3-ban van ^^

  • 2000-es kiadás.

Eta
3.0/5

Ez ​már nagyon ugyanolyan volt, mint az előző VM-KE kalandok. Képtelen vagyok elkülöníteni őket a történet alapján, csak a stílus lett idővel egyre dagályosabb.


anddie
5.0/5

Mint ​V. F. rajongó csak azt mondhatom: ezt is imádtam!


Erős ​közepes. Ha nincs más, akkor el lehet vele tölteni az időt. De ez alatt az idő alatt nem csak az olvasást kell érteni. Hanem azt is hogy megszokod a szóhasználatot. Ami hol szórakoztató, hol idegesítő, de egy biztos. Egy hét éves hajléktalan kisfiú aki galambnak néz egy papagájt nem használ ilyen bonyolult, nyakatekert mondatokat és szavakat. Ja, és ha már itt tartunk, a papagájt nem ismeri meg, de a zsiráfot, meg Boticelli munkásságát meg igen. Roppant hiteles. A parakopóság szerintem gáz, és olyan mintha nem lenne elég ötlet vagy fantázia egy rendes krimi-szál kidolgozásához. Kyra pedig mármár annyira hú de egyedi és mindennel szembenálló akar lenni, hogy ettől lesz a szememben egy multi-kulti pitsa.
Egy-két alkalommal elcsípett jópofa duma és a kisebb esetek amikhez kimentek Vis Majorék, ez érdemel nálam egy kevés csillagot. Szerintem el kellett volna dönteni, hogy nagy és komoly ügyeket az írónő Kyráéknak, vagy tényleg kis pórzsaruk maradnak, mint ahogy a karakterek állítják magukról és akkor egy sokkal erősebb történetet lehett volna csiszolni. A sok kliséből amit Fablétól tanultam, vissza is adnék egyet: “aki sokat markol, keveset fog”.


ddroid
4.0/5

Nem ​igaz, hogy már megint úgy fejezi be, hogy az egyikük majdnem meghal és nem lehet tudni, hogy mi következik. Bár azt azért sejtem, hogy a főhős nemhal meg, még akkor se ha nagyon közel jár hozzá… asszem most egy kis ideig pihentetem Fable-t. Szeretem, de most egyelőre ennyi elég.


Stiga
5.0/5

Oh, ​Istenem! !!!

Hirtelenjében ennyit bírok értékelni, mert MUSZÁJ máris falnom a következőt! Ezt a befejezést!!

Dióhéjban esetleg még annyi, hogy imádtam, szuper volt, csodás, és nagyon jó. Szeretem, ahogy szeretik egymást. :) <3

Na, hol a folytatás?!?! :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók