Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hiányzott ​már Vis Major és Kyra. Imádom a párosukat. Szinte hallani véltem, ahogy Vis Major mondja “élet”. Kicsit haragudtam rá, azért, amit Kyrával művelt. Annyira szigorúan vette az az egy randit, olyan nagy ügyet csinált belőle. Tetszik, ahogy nyomoznak, ahogy legyőznek mindenkit. Nagyon tetszik a kettőjük közötti összhang. Nem semmi új főnökük lett, nem semmi gyűjteménnyel. :-)


Clio404
4.0/5

A ​szereplők továbbra is nagy kedvenceim, de megint sok volt az ezoterikus vonal. A cselekmény is gyengébb volt a megszokottnál, itt most Kyra és Vis Major kapcsolatának alakulása volt a legérdekesebb szál. Kíváncsi vagyok a következő részre, a sorozatból az lesz az első olyan rész, amit még nem olvastam.


Chriss
5.0/5

Ez ​is nagyon jólesett, mint (majdnem) minden Fable regény. Egy kivétel akad eddig ami annyira nem jött be, de ezt most hagyjuk. Hiába van szó sorozatról, Meseanyó mindig tud újat beiktatni, amitől nem lanyhul a figyelmünk. Ez a rész kissé elment a Se veled se nélküled, lelkizés irányába, de mégsem süllyedt középszerűvé a mondandó. Néhol idegesített már Vis Major önfejűsége. Én megértettem Kyrát, a pasi szó nélkül lépett le, aztán meg mikor visszajön, kérdőre vonja Kyrát fél-hűtlensége miatt, és a bizalom elvesztéséről papol. Hmmmm oké, sokkal több minden is volt a regényben, de én most ezen rágódom ;) Nem sokáig, folyt. köv bővebben ;) Kicsit később…


Jenis
4.0/5

Jó ​volt, mert sírtam és nevettem és izgultam rajta.
De nekem most is gyenge volt az egész köteten átívelő szál. A sok kisebb ügy nagyon elaprózza a történetet, nem beszélve a rengeteg szereplőtől, akiknek néha még a neve is kicsit hasonló. Én egyszer – kétszer majdnem elvesztettem a fonalat.
Az meg már kezd idegesíteni, hogy mindig megy a huzavona köztük.

A fenti kritikától függetlenül alig bírtam letenni. :)


Fable ​örök. Lassan hozzámnőnek, velük lélegzem, vagyis teljesen és visszavonhatatlanul Kyra Emett és Vis Major rajongó lettem. Nekem is kell egy Derina, Titanic, egy vérmesen köpködő mókus. Kyrie eleison! Hol a következő kötet?


Eta
3.0/5

Ez ​már nagyon ugyanolyan volt, mint az előző VM-KE kalandok. Képtelen vagyok elkülöníteni őket a történet alapján, csak a stílus lett idővel egyre dagályosabb.


BBianca
4.5/5

Kyra ​és Vis Major kalandjai folytatódnak…

Be kell valljam, hogy az elején kicsit untam, hogy megint az a téma, hogy Vis Major lelépett, de később megértettem, hogy miért is volt rá szükség.
A történet a szokott tempóban dübörög, a karakterek is hozzák az elvártakat. Én szeretem a Fable könyveket, szóval ezekben nincs hiba. Sőt, ez a kötet jobban is tetszett, mint az előző kettő. Visszahozta a Vis Major című kötet hangulatát, legalábbis nekem.
Mindent összefoglalva ez egy remek könyv!
Szia, élet!


KillerCat
5.0/5

A ​skizofréniával sosem vagy egyedül. Ahogyan ezzel a könyvvel sem. Ha másért nem,akkor azért,mert annyira röhögsz,hogy köréd gyűlnek a népek és kíváncsian,tágult pupillákkal pislognak rád,hogy mitől hápogsz,vinnyogsz és sírsz.


Igaz, ​kicsit lassan haladtam vele, a vizsgáim miatt, de akkor is imádtam!!
Fable-nek eddig nem volt olyan könyve, ami ne vett volna le a lábamról, amit ne imádtam volna, ami nem kötött volna le.
Imádom a karaktereit, a leírásait, a gondolatait, a humorát.
Ő az egyetlen író, akinek a könyvei vizsgaidőszak alatt képes vagyok olvasni :) Mert kikapcsol :)


Röfipingvin
5.0/5

Ha ​emlékezetem nem csal, talán ez volt az első regényem Meseanyutól. Most sok sok évvel később is csak azt mondhatom, hogy odavagyok azokért az órákért, amiket Kyra és Vis Major mellett tölthetek Fertő City utcáin járőrözve, vagy Derina gyönyörű házában és parkjában csatangolva…
A borító* pedig még mindig a kedvenceim top3-ban van ^^

  • 2000-es kiadás.

← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

14.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók